Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość certamente e vero

odkryłam czemu jestem sama i bede zawsze

Polecane posty

Gość certamente e vero

co z tego ze mam ladna twarz, regularne rysy twarzy, piekny usmiech i duze oczy ze jestem inteligentna, znam jezyki obce ze jestem zabawna, z poczuciem humoru, towarzyska jak mam male piersi a wiadomo ze dla kazdego faceta sa one najwazniejsze :(

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
głupia jesteś

Gość a nogi, nogi chociaż masz
proste?

Gość certamente e vero
co prawda poznaje duzo facetow, ale zawsze nic z tego nie wychodzi sama nie wiem czemu mi one nie urosly, moja mama ma duze piersi... w dodatku mam typowo kobieca sylwetke, szerokie biodra, kragly tylek, gore mam szczuplutka i malutkie piersi, dziwnie to wyglada ;/ ale wiem ze pieprze glupoty, najwazniejsze ze mam 2 rece, 2 nogi i glowe na karku, no nie?

Gość hjkjgjkuu
hahaha to żeś mnie rozśmieszyła dziewczyno :D

Gość fsdfsdf
potnij sie

Gość Maras WWA
oj, sper.dolony żywot, małe cycki to rzeczywiście wstyd dla faceta, wiecie jak mówi się o facecie co ma babkę z małymi pąkusiami - krótkokorzenny jedź dużo cytryn, kwas osiądzie powyżej żołądka i odłoży się w cyckach, trochę urosną, ale cudów nie oczekój no, idę do mojej, dziś zrobi mi beetwena, bo ma czym :)

Gość certamente e vero
nogi mam proste, co prawda masywniejsze, bo duzo cwicze i sa umiesnione, ale nie jak jakis paker w spodniczce prezentuje sie ok w sumie dola zlapalam po wczorjaszej imprezie, jak zobaczylam te wszystkie lampucery z wywalonymi cyckami ;/

Gość wiesz nie kazdego
no pewnie cycki to nie wszystko, ale jakbys miala duzy posag, tatusia w biznesie albo polityce-to juz by bylo coś🖐️

Gość trushi
hmmm... a to ciekawa teoria... ja mam duże piersi, ładną buzię, kobiece kształty, również znam języki, skończyłam studia (dwa kierunki), robię trzeci kierunek, jestem towarzyska i też jestem sama... chyba obalam trochę twoją teorię... ponadto wydaje mi się, że inteligentna osoba takiej oceny by nie postawiła... więc w tym wypadku może u ciebie TU leży problem

Gość najfajniesze są proporcjonale
laski, to naukowo gdzieś pisali

Gość oo ffff dooope
no to przegralyscie zycie dziewczyny.... faktycznie meeega problem, ludzie wlasnie wygarniaja wode wiadrami, podtopienia w calym kraju, traca majatek zycia, a wy sie uzalacie nad pierdolami czizas o czym wy tam rozmawiacie w tych gimnazjach...