Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambarka

kliknij zaglosuj prosimy :)

Polecane posty

Już głosowałam na to zdjęcie,ale ile razy jeszcze bedziesz zakładać taki temat ?

Gość bambarka
konkurs jest do konca miesiaca a mozna oddac glos codziennie.mi nie chodzi o nagrode chcialabym aby moja dzidzia miala zdjecie miesiaca tyle,i dziekuje za glos pozdrawiam

Gość nie wiem ile cm
a masz zagłosowałam.

Gość a jaaaa
tez

Gość bambarka
dziekuje :****

Gość regulamin konkursu
6. PRAWA AUTORSKIE I WIZERUNEK OSÓB UTRWALONYCH NA ZDJĘCIU 2) Z chwilą zgłoszenia zdjęcia do Konkursu udziela Organizatorowi nieodpłatnej, niewyłącznej licencji oraz nieodpłatnych zezwoleń zgodnie z postanowieniami regulaminu, bez ograniczeń czasowych i terytorialnych, na korzystanie i rozporządzanie zdjęciem według uznania Organizatora, w tym dla celów komercyjnych i/lub promocyjno-reklamowych, w tym poprzez zwielokrotnianie zdjęcia dowolną techniką, wprowadzania do obrotu dowolnym sposobem oraz rozpowszechniania dowolnym sposobem tak, aby każdy mógł mieć dostęp do zdjęcia w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, w tym publikowanie w różnych materiałach promocyjnych, wykorzystanie w różnych akcjach promocyjnych, w tym w ulotkach, direct mailingu, internecie, prasie, telewizji i poprzez inne środki techniczne odpowiednie ze względu na potrzeby promocji i reklamy, na dokonywanie i zezwalanie na dokonywanie wszelkich przeróbek, zmian (łącznie: opracowań) zdjęcia według uznania Organizatora, rozporządzanie i korzystanie z tych opracowań (w szczególności na łączenie z innymi elementami w materiałach reklamowych). 6.2 Organizator ma prawo przeniesienia uzyskanych praw, zezwoleń i upoważnień na inne podmioty według własnego uznania, bez żadnego wynagrodzenia z tego tytułu. Pod rozwage odpowiedzialnym :O rodzicom.

Gość bambarka
hmmmmmmm