Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta__87

jak znaleźć chłopaka

Polecane posty

porządna, nieporządna.. łatwa, niełatwa.. gdybym był kobietą. atrakcyjną kobietą. czas na czekanie/szukanie miłości umilałbym sobie seksem z jakimś zajefajnym kochankiem. jednym. tym z którym byłoby mi najlepiej. a żeby znaleźć tego najlepszego, pewnie trochę bym "przerobił". ale to tylko moje zdanie co bym robił, będąc atrakcyjną kobietą.

Gość taktakatt
slodko gorzki ale ty zla kobita jezdes

Gość porzadna_87
Dokładnie, ja nie widzę tu żadnej sprzeczności z moralnością. Lepsze to niż bycie sfrustrowana 30-letnia dziewicą, bo pewnie by mi to groziło. Jestem uczciwa wobec siebie swojej fizjologii i swoich potrzeb. Jak wielu facetów zawsze łączy seks z uczuciem? Uważam, że emocje którymi darzy się drugą osobę (nie miłość) wystarczają by spełniać się też w aspekcie seksualnym i ja jako, że jestem porządną nie ukrywam swoich popędów, które ma każdy człowiek, jak bardzo by ich nie ukrywał przed światem...

Gość gość
Ja jestem chłopakiem i ci doradze

Gość gość
Witajcie :) Wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Ty w pokera se pograj a nie ludzi bedzieszc balamucic