Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Andrzeja

PASEMKA

Polecane posty

Gość żona Andrzeja

Witam, mam włosy ciemny blond, farbowane na blond, o raczej takim cieplym odcieniu. Mam obecnie około 2cm-owy odrost i myślę o przejsciu na pasemka. Wydaje mi sie ze wygladaja naturalniej i odrosty słabiej widać. Ale czy to da sie zrobic na moich wlosach? bo chyba bedzie bez sensu wygladac , tu troche odrosty z pasemkami, a potem cieply blond z pasemkami. Mam nadzieje ze ktokolwiek zrozumial o co mi chodzi i doradzi czy to ma sens :D

Gość żona Andrzeja
up

Gość żona Andrzeja
...

Gość żona Andrzeja
czyli to glupi pomysl ? :P Sprawdziłam w google jak wyglada ta farba Gołębi Popiel i jest bardzo jasna, o wiele jasniejsza od tego co mam obecnie. Wiec odrosty jeszcze bardziej by sie rzucaly w oczy...

Nie ma na to reguły...stara i nie modna jest fryzura ala borsuk, czyli u góry jasne a na dole czarne... Pasemka wcale nie są nie modne, tzn ja mowie konkretnie o baleyagu bo takie pasemka gdzieniegdzie są mnie dla tandetne

Gość żona Andrzeja
ja nie mam na mysli pieciu pasemek na calej glowie, tylko cos w tym stylu http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/23220.jpg zeby to wygladalo naturalnie. Ale teraz jak popatrzylam na to zdjecie to raczej beznadziejnie by wygladalo jakbym to na farbowanych wlosach zrobila, wiec sobie odpuszcze chyba :P