Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleocochodzi/

on sam nie wie czego chce ;(

Polecane posty

Gość aleocochodzi/

nie rozumiem mojego ex... znow zaczelo sie miedzy nami ukladac przynajmniej wg mnie tak bylo... ale raz jest mily odzywa sie spotyka, potem nie chce sie widziec ale jak sie widzimy to jest szczesliwy :)) nastepnego dnia znowu jest olew ma mnie gdzies, jak go pytam o co chodzi to zmienia temat i nie chce rozmawiac. nie wiem o co mu chodzi ... kocham go !

chodzi o to, ze sprawdza granice Twojej wytrzymalosci i chce Toba manipulowac..

Dawno się rozstaliście? Ile byliście razem?

Ale przecież ona pisze że ex, i że się znowu zaczęli spotykać - a nie że wrócili?

Ona.. rzeczywiscie To teraz juz mi sie wyklarowalo o co Jemu chodzi...ale na pewno nie o ich wspolna przyszlosc:)

boi sie zebys nie znalazla sobie kogos nowego, nie chce zebys o nim zapomniala. Nie chce byc w zwiazku ale cie kocha..

Gość dssdssdss
Jak mozna z kims nie chciec byc, a kochac??

Gość była szczesliwa
kasiulla123 boi sie zebys nie znalazla sobie kogos nowego, nie chce zebys o nim zapomniala. Nie chce byc w zwiazku ale cie kocha.. Pies ogrodnika?

tak jakby... moze poprostu nie dorosl do zwiazku, chce jeszcze sie wybawic. Ale zalezy mu na tobie to jest pewne

Gość dssdssdss
To po co raz z Nia sie spotyka, innym razem unika?? A autorka kontroluje Jego, nic o tym nie napisala. Chlopak moze probuja ja zmanipulowac, zeby cos uzyskac zamiast pogodac.

Gość oj_mloda_jestes
sorry za bezposredniosc, ale kazdy facet jak spusci z kija to przez tych pare chwil jest szczesliwy :) a ze Ty dopuszczasz taki uklad, by go uszczesliwiac, to w to mu graj :)

Gość była szczesliwa
dssdssdss To po co raz z Nia sie spotyka, innym razem unika?? A autorka kontroluje Jego, nic o tym nie napisala. Chlopak moze probuja ja zmanipulowac, zeby cos uzyskac zamiast pogodac. Zgadzam sie.

to wez go za łachy i powiedz ze pytasz ostatni raz o co mu chodzi, czy chce z toba sie zwiazac. . powiedz ze nie umiesz tak dluzej zyc w niepewnosci i meczy cie ta sytuacja. a jak nie to niech wypitala

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050