Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętnyfacet22

Dlaczego przeciętny koleś nie ma szans na miłość ?

Polecane posty

Gość przeciętnyfacet22

powiedzcie dlaczego przeciętny facet, taki jak ja nie ma szans, na prawdziwą miłość?na co dziewczyny takie jak wy patrzycie ? czy jestem skazany na jakiegoś paszteta, albo osobę do której nic nie będe czuł ? Czasami widze jak idą w parach totalnie różne osoby np. brzydkiego faceta z ładną dziewczyną i sie zastanawiam dlaczego nie ja ? przecierz jestem od niego lepszy...albo brzydka dziewczyna z przystojniaczkiem, no normalnie paranoja, a ja nie moge nawet żadnej średniej dziewuchu wyrwać i nie chodzi mi odrazu o sex czy coś, ale o normalne spędzanie wolnego czasu, mam wrażenie, że moge zostać sam do końca życia, czy przegrałem życie ? mam nadzieje, że jeszcze nie...dodam, że mam spore poczucie humoru, chodze na imprezy, nie zarabiam najgorzej, studiuje zaocznie, mam zainteresowania, a mimo to dzisiaj siedze i mule przed kompem zamiast spędzic czas z kimś bliskim... :(

Gość finooocarbo
poka fote :classic_cool:

Gość autorze głowa do góry
głowa do góry, na pewno znajdziesz tę właściwą kobietę ;) Ja mam taką samą sytuacje jak Ty tylko, że ja jestem kobietą ;) no i oczywiście chciałabym faceta

Dlaczego sądzisz, że brzydka dziewczyna nie może być z przystojnym? To smutne... Dlaczego patrzysz tylko na wygląd swój i innych? Widocznie powód Twojej samotności leży gdzieś indziej. Zacznij dostrzegać charakter, nie tylko opakowanie. Nie twierdzę, że masz znaleźć brzydka fajną dziewczynę, tylko fajną z charakteru:)

Gość przeciętnyfacet22
no nie wszyscy, ale ja nie chce być do końca życia sam :( Najbardziej mi żal dupe ściska jak widze debili z ładnymi dziewuchami...poprostu nie moge :(

Gość przeciętnyfacet22
nie oceniam, ale widząc kogoś na ulicy oceniam tylko wygląd, bo nie znam charakteru tej osoby...bo niby skąd ?

Więc może warto poznać. Dziewczyna z reguły nie przychodzi sama, tylko trzeba się troszkę postarać. Na pewno nie jest to takie trudne, gdybym była facetem, myślę, że bym sobie poradziła;) to i Ty sobie poradzisz.

Gość przeciętnyfacet22
a co byś zrobiła ? :D

Gość maleneczka
a może odrzucasz dzierwczyny czymś czego nie jesteś świadomy: - może sie nie myjesz codziennie - może masz obrzydliwy kamień na zębach, próchnicę, osad - brudne paznokcie Ja skreślam faceta za te 3 w/w pozycje

Zrobiłabym to, co chciałabym by facet dla mnie zrobił, po pierwsze: zawsze słuchała bym takiej potencjalnej dziewczyny, i była miła. Po drugie, jakbym już bardziej ją poznała, to (nie bawiąc się w żadne długie spojrzenia, podchody itd) np przytuliła, dotknęła, dała do zrozumienia, że mi na niej zależy. Ale myślę, że kultura jest najbardziej pożądana przez dziewczynę.

Gość modl sie ofermo..
zeby ci sie chociaz pasztet trafil:D:D...

Gość taaaa glowa do gory..
i co ze glowa w gorze jak wszystko inne w dol:(

Gość przeciętnyfacet22
- żęby mam białe i równe co do mm - paznokcie mam czyste i krótkie - myje sie codziennie nie chodze brudny, nie poce sie, nogi mi nie śmierdzą nigdy, ubranie mam schludne i czyste. Do dziewczyn często sie uśmiecham i rozmawiam jakoś tam, ale nigdy nie przytuliłbym w sumie obcej dziewczyny tak odrazu po paru rozmowach to takie dziwne ? Jeszcze by uznała mnie za jakiegoś zboczeńca...

Gość maleneczka
przytulanie obcej ososby tak od razu też mie się nie podoba. Skoro masz zadbane zęby i nie śmierdzisz, to rzeczywiście dziwne że nie masz nikogo heh

po prostu nie jesteś przystojny to musisz nadrabiaćnp kasą samochodem. Inaczej jesteś jak powietrze.

Gość przeciętnyfacet22
pewnie znajde wtedy kiedy będe stary i niedołężny to może jakaś 20 paro latka na mnie spojrzy, a dokładniej to na mój majątek bo przecierz i tak zaraz zdechne ;(

Gość maleneczka
haha, ale masz wizje tragiczne :P

a może się zabieraj za mniej urodziwe dziewczyny tam będziesz miał szanse;)

Gość przeciętnyfacet22
w sumie to nawet z wyglądu nie jestem taki przeciętny, powiedzmy, że troche powyżej, dlatego taka załamka.

stękając płacząc na forum nic nie zmienisz. A takim podejściem każdą zniechęcisz. Nie masz powodzenia u ładnych to kręć się koło mniej urodziwych. Sam nie jesteś super przystojny.

Gość maleneczka
a przez neta próbowałeś kogoś poznać?

Bredzisz :P Moj facet, patrzac obiektywnie, jest kompletnie przecietny (zarowno pod wzgledem wygladu jak i charakteru), ale jakos mi to nie przeszkadza :P Co wiecej - uwazam,ze wlasnie ta przecietnosc wyroznia go na tle innych lanserow i lamusow :P Wyglad sie nie liczy, a charakter.. starczy, ze w zwiazku ja mam nierowno pod sufitem :P Po prostu nie trafiles na taka, ktora by pożądała takich cech.

znajomości internetowych Ci nie polecam. Kobiety lubią poprawiać zdjęcia a potem szok w rzeczywistości. Lepiej poznaćkogoś w rzeczywiśtości