Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętnyfacet22

Dlaczego przeciętny koleś nie ma szans na miłość ?

Polecane posty

Gość przeciętnyfacet22
nie mam czasu w tygodniu na internet, pozatym to nie dla mnie jakies portale randkowe, albo inne wole już pożalić sie na forum :)

Gość maleneczka
a jakie są w ogóle Twoje oczekiwania względem wymarzonej dziewczyny? wiek wygląd itd

Gość bywa tu taki Pan
jak dla mnie wystarczy przeciętny facet! :) nie jestem pasztetem, nie jestem też gruba - jestem całkiem atrakcyjna ;) chciałabym, żeby lubił spędzać ze mną czas i nie był nudziarzem.. najlepiej gdyby miał poczucie humoru i był inteligentny - cała reszta przyszłaby z czasem. nie akceptuje obrzydlistw, obleśności, nie dbania o higiene, brudu i smrodu.

Gość przeciętnyfacet22
hmm pomarzyć można, a więc chciałbym, aby była całkiem ładna, nie głupia, żeby studiowała była tak z 1-2 lata młodsza odemnie mam 23 lata, żeby miała jakąś pracę, normalnych rodziców, jakies perspektywy, no i chyba wystarczy, o rzeczach oczywistych mówić ni ebęde takich jak mycie sie itp.

bo masz za wysokie wymagania i paskudny charakter 😭 też bym nie chciała faceta co się użala, ze na piękną go nie stać, przeciętnej też nie ma a paszteta nie chce....z takim myśleniem zostaniesz w stanie obecnym :O

Gość przeciętnyfacet22
a to z neta można stwierdzić jaki ktoś ma charakter ? :P, a może i jestem do dupy macie racje :( dokładnie tak sie czuje...

Gość kaska23.......:=)
Co wy tu nadajecie!? 23 lata, to nie facet, to rozwijajacy sie chloptys, dzieciuch nie wie czego chce nic nie umie i boi sie ze go zgwalcą, ja mam 23letniego meza i sie rostajemy...jemu tylko meczyki w glowce..ehh..!

ależ oczywicie , ze można stwierdzić. Wystarczy przeczytać co kto pisze i od razu widać sposób myślenia :P ciekawe kryteria wypisałeś, rozumiem, ze sam pracujesz, studiujesz i masz perspektywy itd i kandydatka na miłośc też takie musi spełniać warunki ale za to jak powiedzmy medycynę studiuje i nie pracuje przez to, to jest już bleee i skreśłona z listy...nie życiowe warunki stawiasz ale skoro lubisz czekać :D

Gość a po co komu studentka
medycyny. jestem zwyklym absolwentem zarzadzania, pracuje w biurze i nawet takiej madralinskiej bym nie chcial. mi jest kobieta glownie ladna potrzebna

Gość przeciętnyfacet22
jeny ktoś sie zapytał jaką kobiete bym chciał poprostu napisałem swój ideał, a to czy sie spełni czy nie to już sprawa drugorzędna, mysle, że każdy ma jakiś tam swój ideał tak jak ja i szuka kogoś komu jest najbliżej do niego, ja niestety nie mam nikogo to nie mam nawet co wybierać :(

hmm pomarzyć można, a więc chciałbym, aby była całkiem ładna, nie głupia, żeby studiowała była tak z 1-2 lata młodsza odemnie mam 23 lata, żeby miała jakąś pracę, normalnych rodziców, jakies perspektywy, no i chyba wystarczy, o rzeczach oczywistych mówić ni ebęde takich jak mycie sie itp. z tego wynika, ze jednak chcesz z perspektywami i ładną i mądrą, bo sama ładna to nie koniecznie ma perspektywy..no chyba że w burdelu :D

to zaproś na spacer jakąś z koleżanek z najbliższego otoczenia a nie marudzisz ok - juz sie nie czepam 🖐️

Gość przeciętnyfacet22
koleżanki są pozajmowane większość ma mężów, w dodatku totalnych buraków(tak mi sie wydaje) :(

wiesz co , jestem rok starsza od Ciebie a tok myślenia o 180 stopni różny faceci mają łatwiej - to oczywista oczywistość, więc możesz i zagadać do jakiejś pani ze sklepu, nawet jak od razu się nie umówisz to i tak bedzie sie czuła happy a potem kto wie...

Gość przeciętnyfacet22
wg. ciebie jestem dnem :( tylko nie wiem czemu tak twierdzisz ?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

nie pisałam, ze jesteś dnem ale potwierdzasz, ze faceci są z marsa uśmiechnij się, a zobaczysz w życiu różnicę

A moze po prostu nie spotkales jeszcze tej wlasciwej dziewczyny? Skoro nie masz jakisch chorych wymagan ( z opisu wynika ,ze masz dosc realistyczne podejscie do zycia) to moze wystarczy poczekac( jestes jeszcze bardzo mlody) Oczywscie odrobina czujnosci nie zaszkodzi;-)))