Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana1992

religia a homo.

Polecane posty

Gość liliana1992
Bmblondyn - nie trzymam sie. nie wirze w ksiezy. tylko w to, że coś jest po smierci. i nie wiem czy to cos/ktos nie potepi mnie za bycie szczesliwa...

I po co gadasz o szczęściu, żadem zboczeniec nie jest szczęśliwy, bo go społeczeństwo odrzuca. Szczęścia nie ma tam, gdzie jest krzywda człowieka, a lesbijka krzywdzi swoją rodzinę narażając ją na wielki wstyd z powodu pokrewieństwa z taką zakałą społeczną :O :O Ja też nie chciałabym w Kościele siedzieć obok TAKIEJ.... :O

Gość liliana1992
nie jestem lesbijka. jestem bi. a pieniedzy nie mam bo nie zarabiam jeszcze na siebie. jak za kilka(nascie) lat bedziemy razem to wyjedziemy wziac slub. teraz nie jest to mozliwe.

Gość liliana1992
ludzie sa ograniczeni przez kosciol. zauwaz ze w krajach gdzie kosciol nie ma wplywow, nikt by mnie zboczencem nie nazwal. bo nim nie jestem.

Gość jutrzenka majowa
też tak myslalam - ze Bog chce szczescia ludzi. nie chce by innich krzywdzili ale kocha wszystkich i nie potepia za milosc. no tak nie jest do końca. Nie potępia za miłośc braterską itp ale potępia za niektóre uczynki cielesne, bo seks stworzył dla małżeństwa, oczywiście by czerpać z nigo przyjemność to samo do ciebie, bmblondyn, Jezus kochał tego ucznia miłością braterska, chyba nie przypuszczasz że z nim sypiał :0 bosze... chyba za dużo kodu leonarda da vinci i tym podobnych teorii spiskowych uwodzących masy

w chwili śmierci umiera mózg, kasuje sie pamięć, wiec juz nie bedziesz myslec co bedzie dalej czy bóg istnieje

Gość liliana1992
Luidzi - ale bedzie moja dusza.

a co do seksu wymyslili to stare prawiczki, ktorzy nie mieli powodzenia u kobiet, dlatego zakazują seksu bo zwyczajnie żal im d**e ściska

Gość liliana1992
a czy seks nie jest czyms pieknym? dowodem milosci? najblizsza forma kontaktu?

Gość liliana1992
bazienka =*

jutrzenko majowa, daleki jestem od kodu Leonarda i tym podobnych bzdetów, istnieją też inne sposoby zapoznawania się z historią chrześcijaństwa, niż holiłuckie komercyjne psedoprawdy

Gość liliana1992
wiec bede z nia... sprobujemy.:) mamy identyczne charakterki wiec nie wiem jak dlugo to potrwa.:P

Gość liliana1992
Dziekuje.:) ale nie zanosi sie na akceptacje z ich strony... przynajmniej na razie.:(

dopiero zauważyłem, jak poważnego tematu dotknęłaś autorko. Boisz się Piekła, czyli czegoś wymyślonego w średniowieczu, przez oszalałych od celibatu, księży i kleru. Podejrzewam, że może cię najwyżej po śmieci czekać, jakaś forma czyśca, jeśli nie będziesz wierna swojej miłości......

Gość liliana1992
bmblondyn chcialabym tak myslec:(

wyczytałem taką opowieść o Piekle. Dusza poszła do Piekła , Lucyfer oprowadza ją , a tam długie jasne sale, pełne ksiąg wszystkich filozofów świata i wszystkich czasów i czasu cała wiecznośc do zgłebiania ich....idą dalej , a tam sala pełna kotłów ze smołą i cierpiące dusze w tych kotłach....przerażona Dusza pyta, a cóż to takiego?....... a, to to piekło chrześcijan, tak sobie wymyślili, więc takie mają.....

Gość liliana1992
ja chce wierzyc w to ze Bog zyczy mi szczescia... i jezeli mu sie nie podoba to co robie to sam mnie naprowadzi...

nie wiem, czy to wersja prattcheta, przeczytałem to w wywiadzie z pania chorą na raka w Wysokich obcasach....

Gość jutrzenka majowa
liliano, On po to dał nam Biblie abyśmy wiedzieli co jest dobre a co złe. Ale widzę że i tak zrobisz co chcesz i filtrujesz napływające do Ciebie informacje wyłuskując z nich tylko te które byłyby zgodne z Twoją wolą. Każdy robi co chce, ale pytałaś się w topiku o Boga.

Gość liliana1992
jutrzenka... napisalam mi ze Bog tego nie akceptuje... ale że nie potępi mnie z to na wieczność... jezeli za szczescie mam cierpiec to bd cierpiec po smierci.... nie chce tylko zeby to trwalo wiecznie.:(

Gość jutrzenka majowa
ogólnie chciałam powiedzieć że życie jest straszne i to, że musimy wybierać między dobrem a złem, bo w tym świecie nie tylko są boskie pierwiastki, ale też sporo zła. Ja sama robię dużo błędów za które będę rozliczana i to jest straszne :(

Gość liliana1992
upupup

Gość uuuuuuuuup
[zgłoś do usunięcia] bazienka taaaaak to te wszystkie pokolenia na przestrzeni osattnich 50 lat powinny zginac w piekle, i te wyjatki wczesniej tez nie mowiac juz o tych wszystkich zyjacych przez 15 wiekiem, bo wtedy dopiero wymyslono sakrament malzenstwa MYSLCIE badzcie szczesliwe i nikogo nie krzywdzcie. i nie przejmujcie sie zdaniem niedorozwinietych emocjonalnie skoro jestescie jakie jestescie znaczy ze bog was akceptuje Znaczy się jak ktoś jest psychopatą i morduje ludzi , to go Bóg miłuje, tak? a co z pedofilami?bo do takich wniosków się dochodzi idąc twoim tokiem myślenia. I jeszcze jedno, moherem nie jestem ale zajrzyj kiedyś do Biblii i ją dokładnie przeczytaj, zacznij od Dekologu , bo takie pierdy piszesz że głowa boli. Nie trzeba być moherem, ale trzeba być niezłym ignorantem żeby takie głupoty pisać

Gość uuuuuuuuup
Czy ktoś, kto jest np. wierzącym katolikiem jest niedorozwinięty emocjonalnie? oj bazienka :D