Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolaaa123

Boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Prosze pomozcie. Mam strasznego stracha. 08.05 wspolzylam z chlopakiem. Prezerwatywa NAm pekla ale Nie skonczyl w mnie. Były to dni niepłodne. Okres powinnam miec okolo 29.05. Ale bola mnie sutki. tzn tylko tak je mocniej dotknę. Temperature dzis mierzyłam mialam 36,7. Boje sie, pomocy.

Gość yytttrreewew
też przed okresem mogą Cię boleć

Ale aż tyle czasu przed? Wczesniej jakos nie zwracałam na to uwagi bo nie bylo potrzeby wiec nie wiem.

Boje sie bo naczytalam sie o tym ze przed wytryskiem tez moze cos sie zbierac na penisie i ze za nim spostrzegł moj chlopak ze prezerwatywa pekla to " to cos" dostało sie do wewnatrz mnie i moglo mnie zapłodnic.

Gość zaniepokojnajestem
Mam podobny problem, ostatnią @ miałam 19 kwietnia, cykle 30 dniowe (około). Jednak użyliśmy prezerwatywy (NIE PĘKŁA) oraz chłopak nie dochodził we mnie. Możliwa ciąża?

No to jak nie pekła to jak niby mialo by cos sie dostac to Cb co moglo by Cie zapłodnic? He;>

Gość zaniepokojnajestem
są rózne przypadki... jednak nie dochodził we mnie...

Gość zluzujcie kobietki
bo od stresu Wam sie poprzestawia okres. Skoro to byly nieplodne dni to mysle ze nie masz co panikowac

Bo wy myslicie ze zajscie w ciaze to takie latwe... Ja wspolzyje z chlopakiem od samego poczatku ( od listopada) bez i nic nam sie nie wydarzylo jeszcze :) zawsze konczy we mnie i kochamy sie kiedy mamy tylko na to ochote...

Gość pomooooocyyyyyy
a jesli ja mam taka sytuacje, ze ost. @ mialam 12/04, nie wspolzylam (jestem dziewica...), a doszlo do peetingu (17/04) - bez wytrysku na mnie - i okres spoznia mi sie tydzien, to czy istnieje szansa, ze moglam mimo wszystko zajsc w ciaze? strasznie sie boje... :(:(:(:(:(:( juz sama nie wiem, co mam z tym zrobic...

Gość zluzujcie kobietki
pomoooocyyyy - to jakis zart?jaka ciaza? z czego? ludzie no bez jaj

Gość pomooooocyyyyyy
po prostu czytalam, ze facet moze miec plemniki na swoim penisie nawet przy braku wytrysku , a dotykal swoim przyrodzeniem moich warg sromowych (przed wytryskiem), dlonia tez (na ktorej nie wiadomo czy nie znalazly sie plemniki...). bardzo mnie to martwi...

Do zluzujcie kobietki Myslisz ze w moim przypadku to tez raczej nikła szansa na ciaze?;)

poomoocyyy --> tymbardziej nie jestes dziewica !!!

Gość pomooooocyyyyyy
satinQ - jestem, bo nigdy przenigdy nie wspolzylam ;| ginekolog nie moze mnie nawet zbadac, bo mam tak szczelna blone, przez ktora wydostaje sie jedynie krew miesieczna ;| wiec prosze nie wmawiaj mi, ze nie jestem dziewica...

Wlasnie tez sie tego boje ze przed wytryskiem tez moga znalesc sie plemniki na penisie.

looola... czym ty sie przejmujesz.... skoro nie doszedl w Tobie... dziewczyny... tak napewno jeden raz i juz ciaza... doluja mnie takie teksty...

Gość zluzujcie kobietki
pomocy - nie wymyslaj naprawde :) zeby EWENTUALNIE zajsc w ciaze potrzebny jest WYTRYSK w ciele kobiety, a nie dotykanie. Plemniki na Boga nie mają nog :) i nie przeszły z Twoich warg sromowych do srodka :) Lolaaa mysle ze spokojnie mozesz sobie stres odpuscic :) serio. Jak pisala satinQ, w ciaze wbrew pozorom nie jest tak latwo zajsc :)

Gość pomooooocyyyyyy
czasem jeden raz wystarcza :D - nie straszac nikogo oczywiscie. a moze i dolujace sa takie teksty, ale chyba nie chodzi o to, zeby wysmiewac sie z nich, gdy ktos faktycznie ma metlik w glowie? i juz sam nie wie, w co wierzyc, a w co nie?

a paluszki Ci chlopak wkladal? nie mow ze nie ! no i masz odpowiedz... Ty pewnie tez nigdy sie nie masturbowalas... dziewczyny ile wy macie lat ? ale tak szczerze?

A bol sutek? Niby z jakiego powodu? Wiem ze moze przesadzam ale juz jestem przewrazliwiona na tym punkcie ;D

Gość zluzujcie kobietki
Lola proszę Cie :) okres Ci sie zbliza kobieto :) i boli, zaobserwuj sobie, zapisz nawet jakie masz objawy przed okresem, tak na zapas ;)

Gość pomooooocyyyyyy
satinQ - nie, nie wkladal, bo nie pozwolilam sobie na to przez ogromny bol? czy to , przepraszam, takie dziwne, ze ktos jest dziewica? jakos nie mam z tego tytulu kompleksow... :)

Jeeezu ;D Kocham Was ;p Ja to taka panikara jestem ze sama se wymyslam objawy ciazy, bez kitu.

Gość zluzujcie kobietki
pomocy - to skoro nawet palcow nie wkladal to o czym mowa :) nie ma mowy o ciazy :)

zluzujcie kobietki ---> pomoz bo zaraz wyjde z siebie :) nie kumam jednego... idziecie z kolesiem do lozka... i nie myslicie PRZED ze mozecie wpasc? tylko PO jezuuuu bo ja chyba jestem w ciazy bo plemniki moga byc na palcu... :D tak macie racje jak jest zimno w domu plemniki zyja w warunkach extrem ! na palcu moga przezyc nawet 8 dni zabezpieczajcie sie gumka nawet jak sie macacie :) plemniki sa wszedzie. nawet na nosie jak robicie loda a zapomnialabym... PLEMNIKI PRZECHODZA DROGA POKARMOWA TAKZE ODRADZAM ROBIENIE LODA

Gość zluzujcie kobietki
Lola my Cie tez kochamy :D spoko loko jest ;)