Lolaaa123 0 Napisano Maj 16, 2010 Bez kitu mi tez tu dobrze ;) Chociaz powinnam sie wreszcze wziąśc za nauke:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zluzujcie kobietki Napisano Maj 16, 2010 Lola :D to siedz :) a co masz sie uczyc? co się bedziesz uczyc? w takim stresie? ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 16, 2010 Został mi tylko polski ustny do zaliczenia i z głowy matura ;) Juz sie troche uspokoiłam wiec nie jest tak zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zluzujcie kobietki Napisano Maj 16, 2010 o :) to juz z gorki masz. Ja to juz o swojej zapomnialam :D kopę lat temu to bylo. No i nie stresuj sie, bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 16, 2010 A no teraz to juz z gorki. Okej chyba jednak wezme sie za ta nauke, nie ma co odkładać. W ogole Dziewczyny dzieki za pomoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zluzujcie kobietki Napisano Maj 16, 2010 Lola nie ma za co :) powodzenia na maturze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 16, 2010 Nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;) Papa ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach