Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uleczka90

pierwszy taniec na szybko....

Polecane posty

:) co myslicie o tym zeby pierwsze zatanczyc tradycyjnego walca a po chwili przejsc na szybszy taniec?? w koncu radosc zycia tez trzeba pokazac :):):)

tanczymy walca ang... a gdy sie konczy robi sie takie jakby zaciecie piosenki i zaczynamy tanczyc szybki taniec... tak zeby jeszcze pokazac radosc z tego dnia

tylko wlasnie nie wiem co o tym sadzic... czy na pewno to dobry pomysl... i czy ktos juz tak mial?? tak zatanczyl ??

Gość ale z tego co wiem
Tak, moi znajomi na weselu tak tańczyli. Na początku wolny taniec, a potem szybki ;) Fajnie to wyglądało bo i ładnie zatańczyli. Fajny pomysł ;)

Owszem to jest doskonały, bardzo zaskakujący gości pomysł :D Byłam u koleżanki na weselu, gdzie własnie zrobili coś podobnego. Poznali się na kursie kursie salsy i z wolnego przeszli (po niby zdartej płycie- do salsy - ale był pokaz!! Coś wspaniałego!! :D Napewno zapadnie to gościom w pamięci i da posmak czegoś nowego.. Bo rutynowe "deptanie po butach" to nuda... ;) Powodzenie murowane!! :D

takkk. tylko problem w tym ze my na zaden kurs tance nie chodzimy ani nie chodzilismy... pozostaja nam jakies cwiczenia we dwoje i wlasne pomysly...

To zależy od gustu pary młodej, mi taki pomysł się nie podoba, bo wolę tą chwilę przeżyć w romantycznym nastroju i tradycyjnie. A w kolejnych tańcach szaleć na całego;D Ale oczywiście jak wam się to podoba to jak najbardziej.

Za pierwszym razem jest to bardzo zabawne ;) za kolejnym - w zależności od wykonania. Gdybym mogła jeszcze raz zorganizować sobie wesele, to zatańczylibyśmy z M jive, od początku do końca :P

Gość omg good luck
wg mnie ten pomysl juz sie dawno przejadl, ale rob jak chcesz to wasze wesele. moim zdaniem lepiej zatanczyc jeden porzadny taniec niz wyglupiac sie w garniaku i dlugiej sukience tanczac jakis totalnie nie pasuajcy do okazji taniec.

Gość teraz na co drugim weselu
młodzi tak tańczą... to jest dość przewidywalne :P

większość par już tak tańczy i nie jest to żadną niespodzianką dla gości, a wręcz wyczekiwanym momentem. My się "buntujemy" i chcemy zatańczyć klasycznie od początku do końca, ale za to się do tego przyłożyć.

nio ale tak to tancza ze robia mix piosenek a ja chce jedna klasyczna i jedna szybka.... bo tak to ledwo ludzie zaczna sie ruszac w rytm jednej piosenki to juz sie druga zaczyna... dlatego ja chce jedna szybka i w duecie zatanczyc a nie tak jak przewaznie ze tancza uklad rowno - ale osobno....