Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccccc

co robic

Polecane posty

Gość co robiccccc

od pół roku jestem z R. a znamy się 2,5 lat. na poczatku wszystko bylo ok starał sie i było ok. ale od miesiaca juz sie nie widzielismy, wlasciwe nie wiem dlaczego. moim zdaniem kumple i wszystko jest wazniejsze ode mnie, ale gdy mu to powiedziałam powiedzial ze tak nie jest ze ja jestem najwazniiejsza. juz raz z nim zerwalam tak 'na powaznie' ale przyjechal, cos tam mówił, słodził i dałam znowu szanse. za jakis czas mam wesele i mam z nim isc i tak sobie pomyslalam ze do wesela jakos z nim sie przemecze, a po weselu zerwe z nim już tak naprawde na powaznie. bo nie wiem co mam innego zrobic. prosze o pomoc. a tak wogole chcialabym z kims o tym pogadac ale nie mam z kim moze ktos zechce pogawedzic o takimm czyms.

Gość Bullina
Od miesiąca się z nim nie widziałaś ? To co to za związek ? To rzeczywiście nie ma sensu tego ciągnąć zostało zerwać. Ja bym chętnie poplała o Twej sytuacji ale umówiłam się o 9 więc muszę spadać. Życzę abyś szybko znalazła lepszego zastępce na miejsce R. i pozdrowionka dla wszystkich fajnych tu ludziów