Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka falcona

zakochałam się w Falconie :(

Polecane posty

no ja tak samo niemam,....niewiem kto skasował nasz temat...kurcze chciałam go reaktywoac że tak powiem tylko niewiem jak by został odebrany, wiadomo jakie by były pierwsze komentarze... prochy to powinnien zazywac raczej autor tematu, zeby czasem sie nie zabił z tej wielkiej milosci.. siedze tu jakies 3 tygodnie i oprócz cibie, Q..... słodko-gorzki elizeja mila jak zawsze ( kogos ominela niepamietam nicku) niema tu normlanych osób

Gość nie podam nika
mi się też falcon baaaaaardzo podoba. jeśli to faktycznie jego fotka, to z urody ideał, a jak z charakterem to nie wiem

wiesz nie mówie o tych gdzie pisze "redakcja cafe polega" tutaj dla mnie niema wiecej normlanych

nie podam nika --> ideal to chyba troche za duzo powiedziane.. no ale moglby nadrobic charakterem.. szkoda, ze mialam mylne pojecie z poczatku, bo wydawal mi sie sympatyczny i rozesmiany a tu taki narcystyczny zonk.

Gość nie podam nika
muszę przyznać ,że w noaszym środowisku homoseksualnym zrobiłby furorę

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
Tak Olka, Ty na pewno jesteś normalna, wyzywałaś przecież innych na topikach. Nie popisałaś się dziewczyno. Mam nadzieję, że tak naprawdę jesteś fajną laską i szybko się o tym przekonam :)

ja tez o tych nie mówie :o mowie o spontanicznych topikach na których wpisują sie zazwyczaj te same osoby i zwykle na pomaranczowo (nie wiem jak one to robią ze sie znajduja i co najlepsze sie poznaja po tym co piszą) topiki dochodza przewaznie do 200-300 wpisow po czym albo zostaja skasowane bo temat nie pasuje do wizerunku kafe albo umiera smiercia naturajną :D wymieniłbym Ci te osoby (jest ich kilkanascie) ale nie wiem czy one by tego chciały to tyle w temacie fajnych osob na kafe moze dojdziesz kiedys do takiego zgrania z osobami ktore Ty wymienilas

Gość moze kiedys na pomaranczowo
:classic_cool:

Gość hahahahhaha
olka zazdrosci 17latkom, bo sama ma 27 :P starość nie radosc:D a ze innych wyzywa na topikach widziałem, to fakt.

z ciekawosci tu jestem na sekundke i jak widac warto bylo :P jestem chamem i narcyzem... szybko wystawiacie ludziom opinie. gratuluje polotu i klasy (czyt. brak jednego i drugiego) zdesperowana nie martw sie, ja Toba rowniez sie rozczarowalem ;) zycze milego dnia