Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna sroka

bole podbrzusza

Polecane posty

Niby sie staramy tzn do zeszlego cyklu byly oficjalne starania a w tym odpuscilismy dalej sie nie zabezpieczamy ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo. Moze w kolejnym sie uda:)

Gość wredna sroka
krotka spodniczko a jak szybko sie te bole pojawily? kilka dni po stosunku/owulacji?

No u mnie tez jest sennosc ale zwalam to na pogode:) A co do jadu to znam to i sama doswiadczylam na kafe ale mam w nosie i nie ma co sie takimi ludzmi przejmowac;)

Gość wredna sroka
Kamilko, to moze sie okazac ze masz wielka niespodzianke :) mi oja ginekolog powiedziala "nie robcie dziecka, nie starajcie sie, kochajcie sie po prostu a dzidzia sie pojawi" dodala ze najgorsze co mozemy zrobic to bardzo chciec, bo wtedy nie wyjdzie :) wiec moze jak sobie odpusciliscie... a to nasz pierwszy cykl staran! jakie jest prawdopodobienstwo ze nam sie udalo za pierwszym razem ?:) minimalne, ale jednak wierze ze jednak :)

Gość wredna sroka
u mnie senneosc jest zawsze, wiec nie sadze by to byl jakis objaw :) bo sennosc to u mnie normalka :)

No my odpuscilismy bo 4 czerwca bierzemy slub i szczerze mowiac nawet nie mielismy czasu myslec o dzidzi:) Nam tez udalo sie w 1 cyklu ale niestety doszlo do samoistnego poronienia:( No ale widocznie tak musialo byc. Zycze zeby wam sie udalo:) Jutro moze zrobie test chyba ze @ sie rano pojawi.

Gość krótka spódniczka
u mnie bóle pojawiły sie pare dni po terminie spodziewanej miesiaczki w moim przypadku sprawdziły sie słowa pani ginekolog , czasem tak jest ze im bardziej sie pragnie zajsc w ciaze nie udaje sie , dlatego podeszlismy do sprawy z mezem ze tak powiem na luzie i udało sie czego równiez wam zycze

Gość wredna sroka
musialam wczoraj uciekac, bo mezulek wrocil i zaczal sie interesowac co robie nie chcialam mu pokazywac i robic nadzieje ;) Kamilla, nigdy nic nie wiadomo ;) a noz sie zaciazyliscie skoro zyliscie innymi sprawami ;)

Gość wredna sroka
krotka spodniczka a no wlasnie, a mi chodzi o bole jeszcze sporo przed miesiaczka ;) no nic zobaczymy milego tygodnia dziewczyny i trzymam kciuki :) za nas wszystkie!!!

Gość wredna sroka
podbijam!

Gość wredna sroka
nikt juz nic nie powie???

Gość zieloonikk
u mnie bóle podbrzusza były związane z infekcja pęcherza - masakra, bo dość długo lekceważyłam objawy i myślałam, że mi przejdzie. pomógł mi dopiero drugi antybiotyk z kolei i do tego branie przez pół roku suplementu diety Prouro na drogi moczowe. radze więc nie bagatelizować bóli w podbrzuszu, tylko od razu udać się do lekarza.