Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna sroka

bole podbrzusza

Polecane posty

Gość wredna sroka

witam postanowilam zalozyc ten watek bo juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. staramy sie z mezem o dzidziusia. tydzien temu w weekend mialam owulacje, i w sroda i czwartek wystapily u mnie bole podbrzusza, w piatek juz nic nie odczuwalam cos podobnego jak zblizajaca sie miesiaczka, ale nie zupelnie nie potrafie okreslic... czy to moze byc wczesny oznak ciazy? czytalam na necie ze takie bole moga wskazywac na ciaze ale nigdzie nie znalazlam nic na temat, w ile dni po zaplodnieniu te bole moga wystapic. prosze, napiszcie jesli mialyscie takie bole, jak szybko one sie pojawily iskierka nadziei sie pojawila, ale chcialabym znac wiecej opinii na ten temat. dodam ze innych objawow jak bole piersi, czy cos nie mam. od owulacji minal tydzien spodziewana nastepna miesiaczka 27 maja.

Gość wredna sroka
nikt nic nie powie?? :(

hej, ja też mam dziwne skurcze raz z jednej raz z drugiej strony brzucha, jakby jajnik. Do @ jeszcze 7 dni węc to nie okres ale czuje się tak jakbym miałą zaraz @ dostać... Kochałam się w dni płodne więc mam nadzieję że to objaw ciąży

Gość a nie mozesz zrobic test
to bedziesz wiedziała czy jestes czy nie czasem czekacie na odpowiedzi tylko my nie jestesmy wrózkami dobre testy wykrywaja ciaze 7-8 dni po zapłodnieniu ,

Gość wredna sroka
no wlasnie, grzebie teraz w internecie dalej i dziewczyny pisza 4, 5 dni po zaplodnieniu :) jejku gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy to oszalalabym ze szczescia!!!! miejmy nadzieje ze te bole byly pierwszym sygnalem :) a ja na spodziewany okres musze czekac jeszcze miniumum 10 dni! za dwa tygdonie w weekend robie test :)

A ilu dniowe masz cykle??????? Bo ja mam tak średnio 30-31 i przytulałam się 16 dc :) Dwa razy :P 2 dni pózniej też miałam jakieś dziwne kłucie i nawet mocne, ale nie wiem czy to nie była owulacja :)

Gość wredna sroka
ale ja sie nie pytam czy jestem w ciazy czy nie czytaj ze zrozumieniem zapytalam jedynie czy ktoras miala takie bole i jak szybko sie one pojawily, tak z ciekawosci! na test przyjdzie czas, wskazane jest po ok 2 tygdniach 7 dni to za wczesnie

Gość wredna sroka
28-30 dni my od piatku tydzien temu do dzisiaj kochalismy sie 2-3 razy na dzin wczoraj tylko raz...

hcg ktore wykrywa test sikany jest wykrywalne w moczu dwa dni po zagniezdzeniu zarodka. Zarodek zagniezdza sie w macicy po 6-12 dniach od zaplodnienia.

hehehe, nie słyszłam o takim teście który by wykrył ciażę 7-8 dni po zapłodnieniu !!! Może po zagnieżdzeniu się jajeczka tak ale nie po zapłodnieniu. Samo zagnieżdzenie może trwać od 6 do 12 dni i dopiero po dwóch dniach od zagnieżdzenia pojawia się hormon kosmówka !!

Gość a nie mozesz zrobic test
sama napisałas - czy to moze byc wczesny oznak w ciazy - ja jeszcze umiem czytać ,

Gość wredna sroka
kamila ale wczesne zrobienie testu moze pokazac bledny wynik no nic, bede czekac, moze chociaz do nastepnego weekendu ale bardzo mnie zaciekawily te bole znalazlam na necie ze to moze byc objaw ciazy i chcialam poczytac Wase opinie, jak szybko sie te bole pojawily i czy w ogole sie pojawily

Gość malinowa herbata
Ja takie miałam, juz na kilka dni przed miesiączką miałam bole jakbym miala ją dostać.Nie dostałam. Do dzisiaj co jakis czas je mam a jestem w 7 tygodniu ciąży. Także wszystko to moze swiadczyć,że macica zaczela sie powiększać. Powodzenia

Gość wredna sroka
prgane bartusia dokladnie, dlatego wole sie nie spiszyc z testem zeby wynik byl najbardziej prawdziwy :) ale coz, ciekawosc wziela gora :) zapytac nie zaszkodzi zapytalam ogoleni, czy bole podbrzysza byly u Was objawem a nie czy jestem w ciazy ehhh zyczliwosc ludzka

Gość wredna sroka
malinowa herbatko, dziekuje ci bardzo za Twoje slowa! kochana jestes!

Najlepiej robic test w dzien spodziewanej @ :) A testy zeczywiscie moga wykryc 6 dniowa ciaze, tyle ze o ciazy mowimy w momencie zagniezdzenia a nie zaplodnienia. Zagniezdzenie zarodka u wiekszosci kobiet jest ok 10 dni po zaplodnieniu.

Gość malinowa herbata
;) bo u mnie naprawde tak Kochana było..pamietam jak powiedzialam kolezance ' ale lipa znowu sie nie udalo bo brzuch mnie boli' a jednak nie dostałam miesiączki...malo tego, mam az 2 kolezanki,które mialy takie same objawy jak ja i czytalam w poradniku,że to czeste pierwsze objawy ciązy. Trzymam za Ciebie kciuki

A bole ktore sa odczuwalne na poczatku ciazy sa dlatego bo macica sie rozciaga:)

Gość wredna sroka
Kamila :) wiec i tak dla mnie za test za wczesnie, bole mialam dopiero sroda/wczartek wiec poczekac musze minimum tydzien nic na to nie poradze ze ciekawosc wziela gora i zapytalam :) a wiec jest nadzieja :) ze te bole podbrzusza mogly byc pierwszym objawem :)

kobietki a jak te wasze bóle wyglądały???????? Bo moje są słabsze niż na U mnie takie skurcze-bóle zaczęły się dopiero od wczoraj czyli ok 8 dni po współżyciu

Gość wredna sroka
malinowa herbatko :) wlasnie ja wyytywalam kolezaki ktore ostatnio rodzily, zadna takich bolow nie miala .. wiec musialam gdzies zapytac! sek w tym ze jest cala masa artykulow na necie o tych bolach ale pisza jedynie o nich "wczesnie" wczesnie to znaczy ile.. ;) dziekuje Ci bardzo ! Pragne Bartusia bole juz ustapily w piatek byly podobne do boli owulacyjnych i okrsowych, bardziej delikatne ale na tyle czulam sie tam niekomfortowo ze nie potrafilam sobie miejsca znalezc i siedziec przy biurku, mialam ochote sciagnac wszystko od pasa w dol i polozyc sie z brzychem na wierzchu :) ciezko powiedziec dokladnie zdecydowanie czulam ze to sie dzieje cos TAM, ale nigdy wczesniej takiego czegosc nie czulam Kamilko dziekuje :)

Gość wredna sroka
szczerze mowiac sie nawet tymi bolami nie przejelam az do teraz, bo czytalam na necie artukuly o testach.. kiedy zrobic i tak wpadla informacja o tych bolach.. Kamilko czy to znaczy ze Ty tez sie starasz? moze jednak jutro nie dostaniesz ;)

Gość wredna sroka
Kamilko wiem ze kto pyta nie bladzi ale na kafe ludzie roznie reaguja pelno tu jadu i niezyczliwosci...

Gość krótka spódniczka
u mnie te bóle były takie jak przed kazda miesiaczka , pokłuwania jajników i jeszcze okropna senność