Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość septolete

Dlaczego on się tak zachowuje?!

Polecane posty

Gość septolete

Pewien facet, wyraźnie mną od dłuższego czasu zainteresowany zobaczył mnie ostatnio kilkakrotnie (przypadkowo) z moim kolegą. Od tego czasu, na mój widok zaczyna się głośno śmiać. Nie rozumiem tego zachowania. Czy myślicie, że w ten sposób chce pokazać, że jestem mu obojętna? Dopóki mnie nie zobaczył z kolegą, jego zachowanie było naprawdę miłe, dlatego trudno mi zrozumieć, że tak w momencie zmienił się jego stosunek do mnie.

Gość asdfg
a może ten koles z którym Cie widuje to jakiś element i smieje sie nie tyle z ciebie co z niego albo z tego że z takim gosciem sie zadajesz

Gość noooooooo wiesz:)
Ja mam bardzo wielu kolegów i niektórzy tzw odrzuceni adoratorzy prze ze mnie też wybuchają śmiechem nie wiem co to ma byc

Gość septolete
Kolega jest w porządku. Przy nim się nie śmieje, tylko jak jestem sama. Jak nas razem zobaczył, to jak wracał z powrotem, to odwrócił głowę w drugą stronę...

Może pomyślał że to twój chłopak albo że lecisz na dwa fronty?

Gość septolete
Czyli nie jestem jedyna? :)

taak:) faceci są dziwni nie zrozumiesz

Gość septolete
Możliwe, że tak pomyślał. Ale przecież nie jestem z nim związana, żeby odbierał to jako grę na 2 fronty

Ale wiesz jacy są faceci . Widział Ciebie pewnie myśli że on też wpadł tobie w oko a tu maszerujesz z facetem

postaw się na jego miejscu . rzucacie sobie spojrzenia zalotne a tu nagle maszeruje z kobietką

Gość septolete
Nie maszerowaliśmy, widział nas na ławce ;) Pewnie gdybym była na jego miejscu, zdenerwowałabym się, ale nie uważam, żeby ten śmiech był na miejscu. I nie wiem, co on chce przez to osiągnąc, bo jego notowania lecą na łeb na szyję ;)

Gość septolete
Nie maszerowaliśmy, widział nas na ławce ;) Pewnie gdybym była na jego miejscu, zdenerwowałabym się, ale nie uważam, żeby ten śmiech był na miejscu. I nie wiem, co on chce przez to osiągnąc, bo jego notowania lecą na łeb na szyję ;)

mówie Ci że miałam to samo chce pokazać zwrócić uwage tylko nie wie w jaki sposób wiec się popisuje i jeśli myśli że twoj chłopak a wszystko na to wskazuje to mysli sobie ze sie zbłaźnił rzucał spojrzenia a tu prosze

Gość septolete
Dziękuję Ci za odpowiedzi :) Myślę, że masz racje:) Mimo wszystko, zachowanie tego faceta jest co najmniej dziwne :) A jak się Twoja historia zakończyła? :)

to zwykła zazdrość:). i wcale nie jest śmieszna to wy jestescie śmieszni i wasze zachowanie.A moja jest taka że do tej pory się śmieje jak mnie widzi z chłopakiem a gdy widzi mnie samą to ma kamienną twarz i się popisuje przy kumplach albo gdy jedzie autem

Gość septolete
A być może :D Ale chyba odkryłby to wcześniej, a nie dopiero, jak mnie ujrzał z kolegą ;)

Gość septolete
To ten ma kamienną twarz, jak nas z kolega razem widzi, a śmieje się, jak jestem sama;) Może i zazdrosny, ale sam sobie winny, może się jakoś przy mnie zakręcić, a nie czekać, aż inni to zrobią ;)

To zwykła gierka jeśli Ci na nim zależy to teraz ty przejmij inicjatywe:)

Gość septolete
Twoim zdaniem powinnam? Owszem, nie jest mi obojętny, ale z drugiej strony nie wiem, czy warto sobie takim facetem głowę zawracać. Jego zachowanie nie zachęca mnie w tym momencie do dalszej znajomości. Kiedyś było inaczej :)

Po prostu chlopak ma slaba psychike, poczul sie odrzucony bo zobaczyl Cie zi nnym facetem i tak reaguje zeby Cie upokorzyc. To pokazuje ze to po prostu idiota i tyle :)

Gość septolete
Dziękuję za odpowiedź. No właśnie, jego zachowanie zupełnie mi się nie podoba, ale zastanawiam się, czy może go coś usprawiedliwiać. W życiu bym się po nim nie spodziewała takiego zachowania. To nie jest facet w stylu podrywacza, wygląda na poukładanego, zaradnego, nie jest młodzieniaszkiem, mającym pstro w głowie. Ma 30 lat, więc trochę dziecinnie jak na swój wiek się w tym momencie zachowuje. Chyba, że jeśli facetowi zależy, to głupieje ;) Może jakiś Pan mógłby się wypowiedzieć

Gość septolete
Nikt nie podpowie? :)

Gość septolete
Szkoda. Ale dziękuję tym wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje pytania :) Pozdrawiam :)