Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

program w telewizji

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

Powiem wam, że dziś doszłam do wniosku, że GdYbyM znała trochę leiej pewien kraj to mogłabym mieć NAWET swój program w telewizji regionalnej o tym kraju. I by mi to pasowało do wielu rzeczy. Nie trzeba być nie wiem jak pięknym żeby mieć swój program, a można powiedzieć wiele ciekawych rzeczy. Szkoda , że po prostu nie znam ani jezyka ani tego kraju. Ale teORETYCZNIE jest to możliwe. Coś takiego jak Tony Halik i Elżebieta Dzikowska tylko o jednym kraju ciągle. Raz na 2 tygodnie - jakieś echo z tego kraju by się przydało... no ale ani jezyka nie znam. A to jest pomysł. I pokazać jakiś zakątek, miejsce, zabytek omówić - ja bym takie coś mogła robić... 🌼

Gość idz sie lecz lepiej

Gość ggggggggggggg
moglabym prowadzic program o zzofilach:)

Gość ggggggggggggg
Podszywać się nie musicie. To była tylko PROPOZYCJA i to nie na dziś na pewno. Taka ogólna. CO NOWEGO U SĄSIADÓW? i konkretnie chodzi mi o Ukrainę. Takie rózne ciekawostki, wywiady i takie tam... ja bym sobie mogła takie coś prowadzić. No ale nie jestem dziennikarką no to tylko gdybam. Zostaje mi NIEMORALNY Dan Cruishank - tez stary dziad, a się puszcza to wielka gwiazda BBC...

Gość ggggggggggggg
ja bym sie puscila p[rzed kamerami:P ale mnie nikt nie zatrudni bo stara i brzydka juz jestem:(