Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola777

Dlaczego ON nie ma ochoty na mnie?

Polecane posty

Gość ola777

jestem rok w związku z 29-letnim facetem. Jestem zgrabną dziewczyną i nie miałam nigdy problemu aby zaciągnąć faceta do łóżka ale mój facet to wyjątek. Woli oglądać film w łóżku niż wieczorem się kochać. Kiedy go całuję i próbuję zacząć cokolwiek to mnie zbywa. Raczej mnie nie zdradza wiec co jest grane??

Gość przystojniaczek23
jesteś pasztetem i ma cie w dupie 🖐️

Gość ola777
tyle że on nie widzi w tym problemu...

no rzeczywiscie - nie chce sie z Toba kochac i nie widzi problemu...nie daj sie zbyc dziewczyno. Zapytaj dlaczego tak jest

nie możecie tego w dzien robic, tylko w nocy kiedy mu sie nie chce

Gość milusiniii
....ja mam podobnie jak mam ochote na zbliżenie i cauje mego faceta to on się dziwnie agresywny robi, zaraz się kłócimy itd ja jestem zła że znowu mnie odrzuca itd.... ....ale jak on czegoś chce to muszę być zawsze zwarta i gotowa, przez to że on mnie tak odtrąca to gdy on chce cięzko mi się nakręcić na sex i nieraz jest tak że nie daje mi to zadnej satysfakcji.... Pogadaj może coś to pomoże....inaczej się nie dowiesz, jeśli jesteś atrakcyjna a on nie ma na ciebie ochoty to może coś w nim jest nie tak...

milusiniii ....ja mam podobnie jak mam ochote na zbliżenie i cauje mego faceta to on się dziwnie agresywny robi, To w jaki sposób Ty go całujesz, że to wywołuje agresję? o_O

A może on ma ochotę rano większą?:)

Moze on jest z tych którzy miłość traktuja tylko przez pewien czas bo sa ważniejsze sprawy. Jak ratunek swiata:P

Gość ola777
milusiniiI, DOKŁADNIE, zaczynam coś a on leży jak kłoda i czeka jak już że to ja przejmę po raz kolejny inicjatywę.Tyle, że poo chwili starań czuję sie fatalnie- jakbym się narzucała. Gadałam z nim juz kilka razy i nic. MOŻE WIBRATOR I NIE DOPUŚCIĆ GO W ODWECIE AŻ DO ŚMIERCI?? HEH

Gość Jolka30511
jak ratunek świata to to Batman jest :D

ola777 milusiniiI, DOKŁADNIE, zaczynam coś a on leży jak kłoda i czeka jak już że to ja przejmę po raz kolejny inicjatywę.Tyle, że poo chwili starań czuję sie fatalnie- jakbym się narzucała. Zakrawa to na gwałt :O "MOŻE WIBRATOR I NIE DOPUŚCIĆ GO W ODWECIE AŻ DO ŚMIERCI?? HEH" Cwana bestia z Ciebie :classic_cool:

Gość milusiniii
nie robie nic głupiego kiedy mam ochote się przytulić robię to cauje go w policzek usteczka i chcę aby to odwzajemnił ale on zawsze gada przestań i tak ręką odsuwa,

milusiniii nie robie nic głupiego kiedy mam ochote się przytulić robię to cauje go w policzek usteczka i chcę aby to odwzajemnił ale on zawsze gada przestań i tak ręką odsuwa Zimny drań! Kupuj wibrator i nie przejmuj się! :D

Dziewczyny, jak wy mozecie byc z takimi facetami? Jakby moj sie tak zachowywal, to bym nie spedzila z nim ani jednej nocy wiecej...

Nic nie mówię, ale jak zaczynałam czuć że się facetowi narzucam z seksem, to mi cała miłość przechodziła :o

Gość milusiniii
ola777 a rozmawiałaś z nim? Ja spasowałam na jakiś czas i zawsze czekam jak on zacznie, bo sama nie mam odwagi bo też się potem okropnie czuje...

Gość ola777
bo poza seksem wszystko jest miód malina

No ale ola seks to 1/3 udanego zwiazku a dla niektorych nawet wiecej...

Poza tym nie chodzi tylko o sam seks, lecz o szacunek dla Ciebie, szacunek do Twoich potrzeb, rozumienie Ciebie...

Gość ola777
milusiniii widocznie to my kobiety jesteśmy te romantyczne i to nasza kara. Rozmawialam z nim ale zmiana jest na krótką mete.Teraz się zawziełam. On nie będzie dyktował kiedy mamy sie kochać ( tylko wtedy gdy mu się zachce albo jak sie skończy CSI na polsacie ).

Gość milusiniii
cu-kru pu dru wibrator pomyślę;)

Gość ola777
może będę mu wrzucać po 2 niebieskie tableteczki co jakiś czas do herbatki :)

Gość huih
ej no, po csi sa jeszcze kosci:D

ola777 Teraz się zawziełam. On nie będzie dyktował kiedy mamy sie kochać ( tylko wtedy gdy mu się zachce albo jak sie skończy CSI na polsacie ). Uśmiałam się... :D

Gość ola777
a no tak, jeszcze kośIdę spać bo z seksu i tak pewnie nici. Wielkie dzieki za miłe słowa :)