Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapkaniewidka

po co zakladacie dzieciom czapki kiedy jest cieplo?

Polecane posty

Gość czapkaniewidka

na samym wstepie napisze,ze nie mieszkam w pl.bylam wczoraj w kosciele na polskiej mszy...wszystkie dzieci mialy czapki na glowach.obojetnie mniejsze czy wieksze kazde mialo czape,a do tego czasem nawet kaptur...idac z i do kosciola widzialam tutejsze dzieci bez czapek,baaa nawet noworodka bez nakrycia glowy...wiec po co ta czapa???

Po co kolejny raz wkładasz kij w to samo mrowisko??????????? temat jest już bardzo nudny:( tacy są ludzie w Polsce i ciężko będzie to zmienić. Potem się dziwią że dzieci chorują, ale nie mnie to oceniać. Powiem Ci że dzisiaj w Polsce wieje silny wiatr i pada śnieg, sama przeprosiłam późno jesienny płaszcz

Gość czapkaniewidka
nie zakladalam wczesniej takiego tematu ani podobnego...

Ty nie, ale średni co drugi dzień jest temat o przegrzewaniu dzieciaczków. Wystarczy popatrzeć w wyszukiwarkę

Jak jest cieplo nie zakladam czapki...ale jak jest jak obecnie no to sory ze wypuszcze dziecko bez czapki...wieje jak cholera,,,do tego leje

Moj syn od marca nie chodzi w czapce co wzbudza duze kontrowersje w moich sasiadkach (nie tylko starszych ) kiedy idziemy na spacer. Teraz u nas na poludniu jest rzeczywiscie bardzo zimno , ja wczoraj do kosciola poszlam w kurtce zimowej maz byl w jesionce i zmrzl jak diabli. Ogolnie staram sie syna nie przegrzewac i dzieki temu syn ani razu nie chorowal. Nie wiem sakd sie w Polakch wziela ta mania ubierania dzieci "na eskimosa" :O A zwlaszcza ubieranie dzieciom nawet cienkiej czapki jak jest +20 stopni na zewnatrz.