Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama lada dzień

RATUNKU-IMIĘ!!!

Polecane posty

Gość mama lada dzień

Lada dzień zostaniemy rodzicami a nie wybralismy imienia-nie podoba nam sie zadne wspolnie!!!!Tragedia!!!Spodziewamy sie córeczki-prosze pomożcie bo ja nie mam juz pomysłow.Jak Wy dalybyscie razem z partnerem na imie swojej dzidzi?Prosze o odzew!!!!

Gość Rozalia Rozalka
tak miała na imię moja babcia, piękne

Gość gryczka
Proszę bardzo, oto moje typy: Aleksandra Amelia Antonina Apolonia Emilia Ewa Hanna Helena Jagoda Julia Kalina Łucja Maja Małgorzata Matylda Michalina Natasza Olga Zofia Zuzanna Ale to przecież i tak musi być Wasza decyzja. Mój znajomy podpowiedział mi sposób :-p Napiszcie na karteczkach kilka takich, które oboje bierzecie pod uwagę i wylosujcie ;-) Albo poczekajcie aż dziecko się urodzi i sprawdźcie, jakie imię będzie do niej pasować;-)

Gość szpindlerowy
ostatnio mi sie spodobalo Pola

Gość mama lada dzień
Super pomysł z tym losowaniem-co los przyniesie:)Chyba jedyny sposob bo nie dojdziemy do porozumienie.

Gość wybierz Emilia
:)

Gość miłuj jagodę swoją
Poczekajcie aż córka się urodzi, kiedy ją zobaczycie to sami wpadniecie na to jak powinna mieć na imię:)

Gość mojaaaaaaaaaaaaaa
moja córeczka ma na imię Julka, też trudno nam było wspólnie wybrać ale w końcu sie udało julia,julka juleczka julusia jula juleńka, julek, juluś :-)

Gość mama lada dzień
Ja wolę imiona krótkie,proste-Pola,Kaja,Iga,Nela a wyjatek Liliana,Jagoda a mąż tradycjonalista Alicja i koniec-jak sie tu dogadać?!Chciałabym abysmy wspolnie je wybrali ale to jakis koszmar!!!

1.Olga to bardzo ładne imię gdybym ja była w ciąży poważnie zastanowiła bym się nad tym imieniem dla córeczki:) do tego znam wiele Olg i to na prawdę bardzo miłe dziewczyny. 2. Alicja- również bardzo ładne imię :) mała dziewczynka to Alusia czy Alcia :) jak się na nią zdenerwujesz to nazwiesz ją Alką a jako dorosła kobieta będzie panią Alicją :)

Gość Imie
Nicola,Monika

Gość cccccccccccccccccc
jak zaszlam w ciaze to ustalilismy z mezem ze ja wybieram imie dla chlopca a on dla dziewczynki...... i ku mojemu szczesciu jest chlopak moze marta, gaja, ola, ania, hania, proste nieskomplikowane

Gość dziecko samo sobie imię
przyniesie... zróbcie jej imieniny w dzień urodzin

1.Olga to bardzo ładne imię gdybym ja była w ciąży poważnie zastanowiła bym się nad tym imieniem dla córeczki:) do tego znam wiele Olg i to na prawdę bardzo miłe dziewczyny. 2. Alicja- również bardzo ładne imię :) mała dziewczynka to Alusia czy Alcia :) jak się na nią zdenerwujesz to nazwiesz ją Alką a jako dorosła kobieta będzie panią Alicją :)

Gość mam Kajunie i Lilunie
Dwa Twoje typy to imiona moich bliźniaczek więc masz dobry gust hahaha:)Ale rzeczywiscie wazne aby to byla Wasza wspolna decyzja.

Gość Alutka łełełe
Alicja-ładnie ale Ala,Alunia,Alutka już mdłe!!!!Jest wiele piękniejszych imion,chociażby te o których wspomniałaś.To moje zdanie.Życze szybkiego dojscia do porozumienia.

Zuzia:) strasznie słodko.. Ewentualnie jeszcze podoba mi się Gabrysia, Natalia.

Gość kononowicz k nie bedzie niczeg
patrycja,julka,maja:)

Gość Mamaunia 3 córek
Obojetnie jak dacie na imie potem nie wyobrazicie sobie ze moglaby miec inaczej na imie -tylko teraz jest metlik!!!!Mi z tych propozycji to Pola,Kaja ale Liliana tez mnie urzeklo!!!

Gość mamausia juz tygodniowa:)
My mielismy taki sam problem-moj maz uparty-sam malo dal propozycji ale umial za to krytykowac moje!!!Szlam do szpitale z metlikiem w glowie ale jak sie malutka urodzila to kazal mi wybrac widzac jak sie meczylam-mamy Zosie!!!Moze u Ciebie tez tak bedzie.

Gość dgxzvfgd
karolina oliwia

Moje córki mają różne imiona. Starsza zwykłe pospolite Oliwia a młodsza raczej rzadko spotykane. Mąż wybrał pierwszej córce a ja drugiej dałam na imię Karinka

Gość Ala albo Kasieńka:)

mója 2letnia córka ma na imię Iga .... nie żałuję..uważam ze to był strzał w 10-tkę ;) a druga córcia która urodzi się w przeciagu najbliższego miesiaca .. będzie najprawdopodobniej Kaliną ....

Moja córcia ma na imię Kaja i ciesze się że nie nazywa się tak co druga dziewczynka :)

Gość mama lada dzień
Kaja to mój typ nr 1 ale mąż twierdzi,że kojarzy mu sie ze zdrobnieniem.Jak Go przekonać?Prosze o pomoc abcd123

Gość kosiana_88
Idalia - gwarantuje że w piaskownicy tylko Twoja córka się odwróci :). Pewnie nie słyszałaś o takim imieniu a więc jest to bardzo stare już imię.