Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Idealny

Pan Idealny

Polecane posty

Gość Pan Idealny

Chciałbym się wam troche pożalić jak bardzo zostalem pokrzywdzony przez los. Od paru lat jestem z dziewczyna z która tak naprawde nie laczy mnie żadne życiowe uczucie ale jednak cos tam jest, sam nie wiem co, może dlatego ciagle poszukuje tej prawdziwej milosc. Ogolnie to nawet czasami jest mila i uczynna, zrobi zawsze to o co ja proszę, ale ten jej wyglad sprawia ze mnie od niej odrzuca. Można powiedziec, ze zalatuje pasztetem. Jest średniego wzrostu, ma nadwage a jej cale cialo pokryte jest cellulitem dlatego podczas seksu zamykam oczy i wyobrażam sobie, ze pieprze jakas mega seksowna panienke to mi pomaga przetrwac. Ma brzydkie paznokcie, a mnie podobaja się dlugie czerwone tipsy, jej brzuch przypomina opone od traktora, a w dodatku jest cala w oblesnych pieprzach i czasami wali jej z geby, jej wlosy przypominaja mopa, a ja marze o dlugich, ciemnych i gestych. Jest jeszcze cos czego nie mogę z cierpiec to jej gigantyczny kinol przez to jeszcze nigdy, nigdzie jej nie zaprosiłem bo ktos jeszcze moglby sobie pomyśleć ze to moja panna , stałbym się wtedy pośmiewiskiem, a tego mógłbym nie przezyc. Ogolnie to jedna wielka porazka , ale czasami dobrze jest się wyrwac z domu i za free wyladowac napiecie (czy to fizyczne, czy psychiczne) tym bardziej, ze jest czysta i bezgranicznie mi oddana.;)) Pewnie zadajecie sobie teraz pytanie? Dlaczego ten gosc jest z nia? Powiem krotko lepszy Wrobel w garści niż golab na dachu. Wrobel zawsze będzie na mnie czekal bo jest oddany i wierny, a ja bede korzystal z innych gołąbków. ; ))))))))))

Gość potrzebuje rady rady
chamstwo z Twojej strony.to ja zostaw i znajdz inna.

Gość Pan Idealny
Niestety z takim ryjem jak mój nie mogę sobie pozwolić na ładną :(

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jełop. Prowokacja- bo aż nie chce mi się wierzyć, że ktoś ma taką zjebaną psychę ...

Gość nie spotkalam
jeszcze "pana idealnego" z kiepskim ryjem... Wiec nie pisz ze jestes "idealny"

Gość lepszy wrobel w garsci niz
KANAREK na dachu, jełopie!

Gość mam nadzieje
za ktos cie kiedys skrzydzi ,tak bardzo jak ty krzywdzisz teraz ja