Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkooka blond

mam duuuuze oczyska .....

Polecane posty

Gość wielkooka blond

mam duze oczy i to naprawde duuuze, powieki cale mi widac.. nie wiem jak to okreslic :P w kazdym razie nie ktorzy mowia ze bardzo ladne mam oczy ze takie duze a niektorzy pytaja czego sie nacpalam ze mam takie oczyska wielkie :O i czasem tez slysze nie mile komentarze co do ich wielkosci :( a wy co sadzicie na ten temat? moze jakies porady jak sie ladnie pomalowac ? jaki cien do takich oczu pasuje itp. ? :(

Gość wielkooka blond
nikt sie nie wypowie ???? :(:( ehhhhhh :(

Gość dfdfsfsfdsdf
duze oczy sa fajne... np.. duze oczy miala LiL czy jak jej tam w you can dance co teraz odpadla.. super ladne oczy duze sa

Gość wielkooka blond
a moze doradzicie jak ladnie je pomalowac? dodam ze sa niebieskie ..

Gość nowe zdjecie olki
a moze masz problemy z tarczyca ?

Gość dfdfsfsfdsdf
bedzie wygladac ladnie odcienie jasne np. rozowy... ale nie ciemne bo wtedy oczy sa jakies takie brzydkie

Gość wielkooka blond
wlasnie moze i mam problemy z tarczyca.. nie wiem :P ehh. a czemu nie uzywac perlowych cieni? rozowy lubie ale wygladalam bym jak jakas lalka:P

Gość nowe zdjecie olki
DJ Pozdro fajna bryka;D

Gość nowe zdjecie olki
To zbadaj sobie hormony , bo może masz lekki wytrzeszcz, nie pisze tego złośliwie... A ogolnie jak masz duże oczy, to nie musisz ich za mocno malować, delikatnie podkreslić...

Gość wielkooka blond
zawsze mialam takie duze oczy :P wydaje mi sie ze to jednak nie jest zadna choroba no ale moze faktycznie sie zbadam

Gość tak mi sie wydaje....a
ja też mam takie oczy (płytko osadzone, czy wyłupiaste jak kto woli) często lekarze jak mnie zobaczą tylko w drzwiach gabinetu od razu chcą mnie kierować na badanie poziomu hormonów tarczycy, które juz wielokrotnie robiłam i zawsze wychodzi wszystko ok wiele osób mi już powiedziało że piękne a maluję jasnym, beżowym lub brązowym cieniem nie perłowym i mocno tuszem jasne cienie brzydko u mnie wyglądają pozdrawiam wszystkich wielkookich

Gość wielkooka blond
a jaki masz kolor oczu? ja np malowalam sie kiedys czarnym - masakra, pomalowalam sie tez cos ala bialy i tez masakra :(

Gość wiesz co wielkooka
duze oczy sa piekne! i bardzo malo kobiet ma takie ! dlatego powinnas sie cieszyc ze ty takie masz a nie zakompleksiac sie :P wiem co mowie! :)

Gość ja juz w 5 mialam
Ja też mam duże oczy (nie wyłupiaste) na dodatek błękitne, tzn. jasno niebieskie i bez obwodki wokol tęczowki... Maluje oczy delikatnie, zamiast czarnej kreski daje na dolna powieke delikatnie biala , cieni uzywam zazwyczaj pastelowych kolorow, na gorna powieke czasami maluje cienka kreske eyelinerem no i tusz na rzesy

szczęściara :) powinnas używać matowych, ciemnych cieni. Absolutnie nie jasnych bo one jeszcze bardziej uwypuklą Twoje oko, natomiast ciemne "chowają" to co chcemy ukryć. Oczywiście nie musisz od razu malować się na czarno :) Duże, niebieskie oczy będą świetnie prezentowały się w chłodnych odcieniach (fiolet, turkus, popiel). Dodatkowo jeśli chcesz je troszeczkę optycznie zmniejszyć możesz obrysowywać je kredną (koniecznie górna powieka i wewnętrzna dolna) - kredna może być w kolorze szarym. Powodzenia w eksperymentowaniu :)

Gość mało wylewny ten gość jest
duże oczy są piękne ale wyłupiaste nie ;).