Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Breanna

Polecane posty

Gość Breanna

Czesc jak to jest z tym planowaniem płci ,czy to prawda ze zeby urodzic dziewczynke trzeba wspolzyc na 3-4 dni przed owulacją?jak to jest u Was ,sparwadzilo się?? ja jak narazie mam pieknego i kochanego synka i chcialabym mu dac siostrzyczke :)

Gość to bujdy
ja sie tak kochalam i mam synka-nie mamy na to wplywu,to zalezy jaki plemnik dotrze do jajeczka

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaaaaaaa
coś tam czytałam, że te 'męskie' plemniki są zwinniejsze i sprawniejsze ale szybciej gina, i te na 'dziewczynke' wolniej się ruszają ale dłużej zyja. Wiec mogłoby to miec jakiś tam sens - oczywiscie nie bierz tego za pewnik

Gość Breanna
u mnie na 4 dni przed owulacja trwa jeszcze miesiaczka to troche dziwne ze moglabym zajsc w ciaze podczas okresu

Gość Breanna
a pamietam ze jak bylam w ciazy z moim synkiem ,to ostatnia miesiaczke mialam 28 grudnia a kochalam sie 7 stycznia i tez niby to bylo na 2 dni przed owulacja a mimo to urodziłam synka ,z tym ze wtedy bylo mi wszystko jedno jaka płeć ,ale kiedy chce sie drugie to marze teraz o dziewczynce :)

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaaaaaaa
więc dlatego piszę, że masz nie brać za pewniak

Gość to bujdy
a kto powiedzial,ze podczas okresu nie mozna zajsc??ten blad czesto nastolatki popelniaja,bo mysla,ze nie mozna.Jesli w tym samym czasie wystapi owulacja to mozna zajsc w ciaze..

Gość Breanna
no tak ale zawsze myslam ze zajsc w ciąże podczas miesiaczki to raczej bardzo rzadkie przypadki

Gość to bujdy
zadkie ale mozliwe

Ja współżyłam dzień przed owulacją i w dzień owulacji i mam córeczkę więc myślę że to się nie sprawdza bo teoretycznie powinnam mieć syna :)

abcd123 ja wspolzylam dokladnie tak jak Ty i mam synka..Ja tam w to nie wierze.Wydaje mi sie,ze to kwestia przypadku