Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokalne podtopienia

w domu u mego chłopaka

Polecane posty

Gość lokalne podtopienia

witam od razu powiem że nie jestem żadną księżniczką aby nie było.Ale tydzień temu mój chlopak po długich mych namowach zabrał mnie do siebie do domu,i poczułam się tam jakbym zyła 30 lat wstecz,widziałam stary CZARNO BIAŁY telewizor który do tego jeszcze brzydko odbierał ,w łazience starą franie starą obdrapana.powtarzam ja z bogatj rodziny tez nie pochodze ale to co zobaczyłam chyba mnie przerosło.............?????

Gość laska jak z obrazka
dziwne ze nie wstydzil sie wprowadzic ciebie do takiego domu:O

Gość sdgsgsdgsdgs
no i ?

Gość ihaaaaaaaaaaaaa
i teraz go zostawisz bo za biedny egioistyczna materialistko

Gość lokalne podtopienia
Może właśnie dlatego tak długo mnie tam nie zabierał,to wszystko będzie tam przepisane na niego i boje sie tam iśc i mieszkać,bo tam serio nic więcej nie ma ,nawet czajnika bezprzewodowego

Gość lokalne podtopienia
wypraszam sobie nie jestem materialistką,sama swym rodzicom pomagałam w trudniejszych czasach

Gość 222222
on mieszka z rodzicami czy sam? pracuje?

Gość laska jak z obrazka
ale chyba to nie jego wina prawda? w koncu to rodzice jego tam mieszkaja i to oni tak to urzadzili

Gość lokalne podtopienia
mieszka z rodzicami ,pracuje jako kierowca pks,no i rodzice mają mu przepisać gospodare

Gość hehe343
pewnie wolalabys dresa koksa w bmw

Gość 222222
a nie może sobie kupić mieszkania? nie rozumiem, przepiszą na niego ale i tak będą tam mieszkać do śmierci więc co to da takie przepisywanie... jeżeli jego rodzice lubią tak mieszkać to ich sprawa, a co na to twój chłopak? chce u nich mieszkać z tobą czy jak?

Gość lokalne podtopienia
he he he

Gość ja pierwszy raz tez bylam
zaskoczona jak weszłam do mojego chłopaka, wykładziny stare gumowe, stare boazerie na scianach lub odpadniety tynk, drzwi aż strach bylo zamykac, meble tez chyba 50 letnie albo starsze ale jak poznalam jego matke blizej to juz wiedzialam dlaczego tak jest. On dostal po ojcu pol domu i chcielismy go wyremontowac a ona na nic sie nie zgadzala, nawet na zmiane mebli i wszystko musialo byc po staremu bo to zrobil jej maz i poki ona zyje mamy nic nie zmieniac wiec teraz wynajmujemy mieszkanie. Pewnie Twoj chlopak nie ma na to wplywu a pewnie tez nie zarabia tyle by wyremontowac caly dom bez wkladu rodzicow :o

Gość lokalne podtopienia
A ja marzylam zeby mial chociaz plazme na scianie i przynajmniej jakas czarna bmke zebym mogla sie lansowac na wsi. Nop i kajdanunie nosi ani na silownienie chodzi :(

Gość lokalne podtopienia
kupić mieszkanie w mieście mowi nie,bop on woli smród na wsi ,tak powiedział

Gość laska jak z obrazka
no pewnie nie moze kupic mieszkania bo go nie stac:O Co ty myslisz ze mieszkania sa po zlotowce?

Gość lokalne podtopienia
ale ja chce mieszkac w apartamencie z garazem :(

Gość kafe kafe
a może on chce zostać na wsi, bo przejmie gospodarke po rodzicach. Nie da się mieszkac w mieście i dojeżdżać skoro świt do wsi żeby świnie nakarmić. Ech te Jolcie... Puste to jak...

Gość 222222
no i tak to jest, przepisują i koniec, nieważne czy on chce czy nie :o nieważne że on ma pracę, dziewczynę - to ona ma przyjść do nie swojego domu i cicho siedzieć... masakra :o

Tydzien temu bylas u niego 1 raz a juz sie martwisz ze bedziesz tam musiała mieszkac. Głowa do gory może facet zmadrzeje i nie zaproponuje Ci wspólnego mieszkania. A Ty znajdziesz sobie takiego co Jego matka ma czajnik bezprzewodowy:P

Gość tralalalalalalalal
O jej ksiezniczka zobaczyla biede i sie przestraszyla. Odejdz od niego zajdzie sobie taka ktora nie bedzie zadawac takich idiotycznych pytan.

Gość 222222
autorka uciekła :D i tak do końca nawet nie wiadomo o co jej chodziło...

Gość chodziło jej o to
ze zderzyła się z innym światem, kto widział czarno biały tv? w tych czasach? to jest lekki szok i tez bym była w szoku, na to nic się nie poradzi, jesli planujecie razem zycie to spokojnie mozecie wszystko przerobić i dokupic sobie nowocześniejszą pralke i czajnik, skoro teraz będziecie tworzyć zycie, to można zacząć razem :) nie trzeba przyjsc na gotowe :D

Gość zawiedziony0002020
i ta autorka z ręka na sercu na pewno powie, że absolutnie nie jest materialistka:P Cóż pomiedzy słowami, a czynami jest odległość jak stąd do madagaskaru.

Gość maniczka
Nie liczy sie facet tylko czy ma czajnik elektryczny i pralke oraz kolorowy telewizor. Kobitko dobr amonza zawsze zmienic liczy sie osoba. Nie doroslas jeszcze

Czajnik bezprzewodowy warunkiem dobrobytu. Świat schodzi na psy. Polska to nie LAS VEGAS a Ty nei jesteś królową piekności. Proponuję się obudzić!

Gość ????????????????????????
liczy sie plazma i czarna b-emka:) Każdy patrzy na świat wg własnej perspektywy.. Materialistycza perspektywa świata zawsze kończy się tak samo- wraz z koncem pieniedzy nadchodzi depresja i takie tak. Ale niektórzy lubią budować związek na pieniądzach zamiast na uczuciach, tylko po co?

Gość 222222
ale co to ją obchodzi jak mieszkają jego rodzice??? co, że niby ona miałaby tam mieszkać? co ma piernik do wiatraka? nie powiedziała co jej chłopak planuje, czy będzie tam mieszkał i czy planuje remont czy coś takiego... napisała tylko że jej chłopak mieszka w starym nieodnowionym mieszkaniu w którym są stare graty i tyle...

Gość lokalne podtopienia
no dobra ,powiem wam teraz prawde,ja wyszłam za tego chlopaka,a tak wam pisałam aby zobaczyć co napiszecie.Moje małżeństwo trwało dwa lata,zamieszkaliśmy u mych rodziców,bo do takiego dodszliśmy wniosku,jego matka nie mogła się ztym pogodzić,rozdzieliła nas .dziękuje za wypowiedzi .miłego dnia.