Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt464t64ew

to jakaś obsesja!!!Chce byc taka jak on!!

Polecane posty

Gość rt464t64ew

ZNałąm go pare miesicy bardzo mnie skrzywdził,słowami,umniejszał ublizał,zostawił a potem robił chore nadzieje..mówił ze jestem beznadziena że do niczego się nie nadaje...itp.. mija trzeci rok..nie mam z nim kontaktu,ale...robie wszsytsko to co robił on.Zrobiłam kurs skoczka spadochronowego,kupiłam samochód jaki on miał i zrobiłąm prawko,jem w mieiscach w ktorych on jadł i smakują mi rzeczy ktore jemu smakowały.Co gorsza traktuje ludzi tak jak on,z wyzszością,jestem obojątna i zimna koncze kazdą relacje gdy tylko cos mi sie nie spdooba bez cienia sentymentów..interesuje się budownictwem tak jak on...chodze do tej cukierni do ktorej chodził on.To chore prawda..?:OChciałąbym byc nim:O

Gość 222222
tak, to chore :o

Gość nghgnhgn
idz do pracy to wybija ci sie bzdury w glowie

Gość rt464t64ew
to nie koniec,on pracował jakoprzedstawiciel handlowy,...jezdził samochodem miał nienormowany czas pracy.Ja tez tak chciałam,tak jak on.Jak kupiłam samochód zaczełap pracowac jako agent nieruchomości i doradca kredytowy..zeby móc tak sobie jezdzic jak on,a nie siedziec za biurkiem..

Gość rt464t64ew
jezdze tez w meiisca które lubił on..Do Grecji...też ją pokochałam...Za dwa tygodnie jade tam już czwarty raz :O

Gość rt464t64ew
powinnam udac sie do psychologa???Mezczyzn traktuje tak jak on mnie kiedys.Jak ktos zabiega o moje wzgledy jestem bezczeln a okrutna.umnieszam w słowach uderzamw najczulsze punkty..nie wiem dlaczego taka jestem nie panuje nad tym:O

Gość rt464t64ew
porozmawiajcie ze mna bo mnie to przeraza:O:O:O

Gość 222222
laska, ale ty faktycznie przez 3 lata nie możesz się ogarnąć? to idź do psychologa bo my ci nie pomożemy...

Gość rt464t64ew
coooooooooooooooooooooooooo????:O

Gość rt464t64ew
czy to co robie świadczy o tym że wciąż go kocham???

Gość dfgdfsg
prowo

Gość rt464t64ew
to naprawde nie jest prowkokacja!!robie to od lat on o tym nie wiem pogubiłąm sie juz i sama nie wiem czy robie to bo tego chce i naprawde to wszystko lubie czy chce byc nim..Zawsze traktowałąm go jak jakiegos guru znalismy sie krotko,ale miał cos takiego wosobowosci tak psychicznie mnie niszczył...że uwierzyłąm ze ejst kims niezwykłym stał sie dla mnie jaims chorym wzorem ktory wszystko robił i wiedział najlepiej...nie potrafie tego zwalczyc

Gość jezeli to prawda to nie jest
to normalne i idz do tego psychologa

coz normalne to nie jest ale moze tak miało byc dał ci mobilizacje na zmiany na lepsze:)

Gość rt464t64ew

Gość rt464t64ew

Gość rt464t64ew
po prostu mam jakies chore wrazenie ze przez co co robibie mam poczucie ze jestem z nim..ze robiąc rzeczy ktore on lubil..staje się takjaby częscią jego...i nie tęsknie tak za nim..:O

Gość rt464t64ew

Gość rt464t64ew

Gość hs84
znałąm, traktowałąm, uwierzyłąm buhaaaa gdzie się tego nauczyłąś??

Gość rt464t64ew
nie wpadłas na to ze moge miec problem z klawiąturą?

Gość hs84
straszny zbieg okoliczności, akurat w tym miejscu wyrazów zacina Ci się klawiatura.... :/ Wracając do Twojego problemu to szczerze ci współczuje, 3 lata i dalej się nie ogarnęłaś, może powinnaś udać się po pomoc do jakiegoś specjalisty?? nie mówię tego złośliwie, ja bym tak zrobiła na twoim miejscu. 3maj się

Gość wiesz zalezy jak na to patrzec
moze gdyby nie ta obsesja nie zrobiłabys prawka,nie znalazła pracy,nie robiła fajnych rzeczy nie wyjezdzała w ciekawe mieisca:)