Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość StalaKlijetka

obsluga sklepu

Polecane posty

Gość StalaKlijetka

Witam ,wszystkich ale w szczegolnosci zwracam sie do pani ktora na forum obczernila jedna z pracownic pepco w zywcu mysle ze jesli mnialo miejsce takie zajscie jakie pani opisala to powinna pani od razu zaaragowac a nie obczerniac za plecami w takim przypadku albo jest to nie prawda albo prywatnie ma pani cos do tej osoby albo tez jest pani pracownica albo byla pracownica pepco i ma pani swoje powody ; ludzi zalicza sie do dwoch gatunkow niech pani sie zastanowi do jakich nalezy myse ze wie pani o czym mysle .Jestem przekonana ze wiekszosc ludzi sie ze mna zgodzi ze szczerosc i uczciwosc jest najwieksza zaleta czlowieka ktorej pani niestety nie posiada skoro posowa sie do falszu . ja jestem stala klietka sklepu pepco obsluga jest zawsze mila lacznie z ta pania jak ja pani nazwala ''gowniara''jest zawsze usmiechnieta i uprzejma jestem osoba starsza i wielokrotnie pomogla mi przy zakupach z czego jestem bardzo zadowolona wiec niech pani sie najpierw zastanowi a pozniej ocenia ludzi ,jaki ma pani w tym cel ?POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE Z OBSLUGI SKLEPU PEPCO W ŻYWCU !!!!!! zycze owocnej pracy i mniej klietek których obczerniaja personel.A pani ktora w szczegolnosci zostala obczerniona prosze sie nie przejmowac bo juz tak jest ze zawsze znajda sie ''zyczliwi'' ktorzy zawsze znajda sobie ofiare na której mozna sie wyrzyc jakby nie mnialy swoich spraw. PROSZE SIE TRZYMAC I NIE PRZEJMOWAC GLUPIMI ANONSAMI ;) POZDRAWIAM!!! STALA KLIETKA!!!;P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować