Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadziie

co sądzicie o facecie który w wieku 22 lat miał 17 partnerek

Polecane posty

Gość co sadziie

autentyczne!

Gość wzioł ha ha
playboy i meska dziwka

Gość W tych czasach jest inna kolej
ze to kurwiarz i na pewno ma jakiegos syfa :o

Gość co sadziie
tez sie przeraziłam... on uważa że to normalne... mówi też że jak chcę to on się przebada :o a do ilu partnerek byście zaakceptowaly?

Gość evenesenseee r
a ty bedziesz 18 a jak cie przeleci to bedzie szukał nr. 19

Gość hispiiijkaa
że jest kur.wiarzem i odrazu byłby u mnie skreślony

Gość czarodziej00289
mój facet też miał baaardzo dużo partnerek przede mną, opowiadał, że zazwyczaj po dyskotece szedł z jakąś do hotelu, nigdy nie wymienił liczby, mogłam się tylko domyslać... Dla mnie miał się zmienić, byłam tą jedyną wymarzoną. Podobno. Bo nic się nie zmieniło. Przez okres 5-ciu miesięcy odkryłam 5 zdrad, a ilu nie odkryłam? Jednym zdaniem - taki facet to kurwiarz, a Ty będziesz w jego życiu tylko nr 18....

Gość kolega żartuje?
a ile partnerek można zaakceptować?;) i odwrotna sytuacja u płci przeciwnej, ile chłopaków maks?:D

Gość jakaś tam..
kurwiarz i tyle...

Sądzimy, że nieźle zaczął i powinien kontynuować życiową swoją drogę w tym duchu. :classic_cool:

sądzę, że jest gawędziarzem i marnym kochankiem, co nie potrafi zaspokoić kobiety i zrobić jej dobrze. Jęsli byłby dobry w te klocki, już by go jakaś przytrzymała, a tak marnego kochanka puszcza w trąbę, bez żalu.....

órwana ---> Jeśli zgłosisz zdanie odrębne, zostanie to oczywiście odnotowane w protokole :classic_cool:

Gość ja znam laske 18 letnią która
pewnie też mniej więcej tylu miała...

Ale na co ? Na HIV, czy psychiatrycznie ? ;)

Gość AniaMM
WIECIE :) JESLI CHODZI KOMUS O ILOSC NIE O JAKOS, TO W TYM SAMYM WIEKU MOZE MIEC I 1117 PARTNEREK :) TYLKO ZE ... CZY TO JEST OSOBA Z KTORA CHCIALABYM BYC? NIE SĄDZE...

Nie wiem, ale sądząc po niektórych powyższych wypowiedziach można by odnieść takie wrażenie :)

jeśli w wieku 22 lat miał 17 partnerek, to pewno jest na najlepszej drodze do seksoholizmu, jak te Duchovne, czy inne aktorzyny....

"Confiteor Deo omnipotenti....." Przynajmniej ma z czego się spowiadać ;) Przypadkiem znam faceta, który miał nieporównywalnie więcej partnerek, niż ten o którym mowa powyżej. Prawda, mój znajomy jest o wiele starszy. Nigdy nie miał żony, dzieci ani psa i pewnie mieć nie będzie. Ma za to problemy z erekcją. Ale z pewnością ma też co wspominać. :)

Gość tak wiec
Jezeli jeden klucz pasuje do wielu zamkow to dobry klucz ;) Jezeli wszystkie klucze pauja do jednego zamka to uciekaj ;) takie moje zdanie. niech uzywa ile moze

Gość fgvyfvbuyvuysavbuyas
wykastrować takiego

masz klon szczęście, że jestem wielbicielem Woody Allena. A w stopce to przeciwaga dla moich antyklerykalnych, bluźnierczych wypowiedzi, taki sposób na oszukanie Jahwe

sadze zecosztakim facetem musi byc nie tak,skoro nie moze sobie znalezc jednej ktora przy nim zostanie....

Gość niezle scierwo ci sie trafilo
chyba bym sie porzygala po tych opowiesciach jak robil z siebie dyskotekowego wkladaka, kazda go mogla miec i po sprawie kopnac w dupe zuzyte sciierwo. Wibrator dla panienek z dyskotek. Ot i tyle. Jak chcesz miec wibrator to sobie poprostu kup a nie chcesz uzywac jakis zuzyty i wymietolony przez tyle cip. No i trypla nie wiadopmo czy nie ma. Ble. Szukaj gdzie indzej bo szmAteks niech sie trzyma z szmateksami....

Gość młodyubhfrli
ja mam 22 lata i jestem prawiczkiem. Naprawde