Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno-pomaranczowy nick

SUPER OKAZJA NA ALLEGRO- ZAPRASZAM MODNE KOBIETY NA ZAKUPY ZA 5ZŁ!!!

Polecane posty

Gość fiorelli torebka
up

Gość ballada o mnie
Nie wiem z jakiej epoki masz te torebki :O Od samego początku oszukujesz,bo masz w opisie ----------- piekna_ czerwona_torebka_od_1zl_gratis_kolczyki i ------------Piękna zielona torebka od 1zł! GRATIS kolczyki!. Nikt ci nie zalicytował ,miały byc od 1 zł a są od 5 zł Może sprzedałabyś je gdyby były faktycznie od 1 zł ,choc i w to wątpię no ale może ktoś skusiłby się ze względu na kolczyki .

Gość fiorelli torebka
nie oszukuje tylko sie pomyliłam. zauwazyłam to już po wystawieniu. zresztą co to za oszustwo skoro widac że jest 5zł. jesteś przewrażliwiona troche. torebki są z kolekcji 2008/09

Gość za darmo bym tych
torebek nie wziela :classic_cool:

Gość Powinno byc
według twojego myślenia : Piękna zielona torebka od 1zł! GRATIS kolczyki 4 zł !.Wtedy = 5 zł koleżanko GRATIS oznacza BEZPŁATNIE !

Gość buahahahahahahahahahahaha
Lata 70 -te ? O K R O P N E !:D:D:D:classic_cool:

Torebki brzydkie. Nie chciałabym nawet za darmo. A skoro zauważyłaś, ze się pomyliłaś, to czemu nie poprawisz? Przecież aukcje można zmienić.

Gość czarno-pomaranczowy nick
zmieniony opis żeby mnie od oszustów nie wyzywac ;) a Ty może nie że "nie modna" tylko stara, bo to torebki typowo młodzieżowe :) ja jakbym miała po 30 tez bym ich nie kupiła bo badziewne, ale jakbym miała 16 to bym brała za 5zł bez gadania :) wiesz- każdy towar ma swojego kupca. jak nie Ty to kto inny :)

Gość 4879490kmlfksr
hehehe bys brała :D HAHA wiesz co moze ty jestes tak tandetna ze ci sie podobaja ale nie wmawiaj nam ze 16 sto latki w tych czasach maja taki gust:/

może dla niektórych jestem i stara i wcale mi to nie przeszkadza a torebki są brzydkie po prostu i tyle

może dla niektórych jestem i stara i wcale mi to nie przeszkadza a torebki są brzydkie po prostu i tyle