Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszkaa-----

Odżywka WAX na brwi? Probowal ktos?

Polecane posty

Gość traszkaa-----

Wiem ze WAX jest dobry na wlosy, polecaja go nawet po chemioterapii. A czy probowal ktos stosowac ja na brwi aby odrosly?

Gość traszkaa-----
(Nie piszcie o olejku rycynowym bo go znam)

Gość traszkaa-----

Gość właścnie chodzcie ludzie
a po co za przeproszeniem na brwii??? Zeby ci bujniejsze wyrosły? Walnięta jesteś

yfjtfujyy -czyli włosy ci po tym olejku rosna szybciej??? Napisz coś więcej, jak często go nakładasz???

Gość yfjtfujyy
nakladam raz na tydzien lub jak mi sie przypomni, na noc lub na pare godzin recznikiem zawijam i tyle. tylko mam specjalny tonik do wlosow ktorego uzywam zamiast szamponu zaraz po olejowaniu bo inaczej nie wiem czy by nie były tłuste nie wiem jak zwykły szampon sobie radzi z tym. rosna szybciej ale od razu mowie ze nie jakos niezwykle szybko chociaz ja mam wlosy troche za lopatki wiec tak szybko jak krotkie pewnie rosnac nie beda, ale efekty w postaci pieknych lsniacych wlosow na pewno sa. tylko nie polecam na jasne zreszta na opakowaniu pisze ze moga troche przyciemniac wlosy co widze na moich blond odrostach(teraz mam brazowe)

ehh, ja rozjasniam, to lipa:O

Gość yfjtfujyy
ogolnie na porost wlosow polecam masaz glowy sama jestem masazystka i naprawde gdyby codziennie kazdy przeznaczal przynajmniej 15 minut na masaz glowy efekty by was same zaskoczyły. jak masz blond to polecam olejek migdałowy może być z odrobina olejku kokosowego

heh wlasnie kokosowy lezy u mnie w lodówce:P Musze go odnowic znowu. Ja bym chciala zeby mi wlosy troche szybciej urosly. Marza mi sie dlugie :) Chodz bardzo krotkich nie mam, ale itak chce dluzsze :P