Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce wiecej sie pojawic

kobiety czemu prowokujecie, napalacie a i tak olewacie?

Polecane posty

mam taką jedną, która to mnie podkręca co chwile.. daje czasem erotyczne fotki, mile slowka itp.. a nic ode mnie nie chce, jak to wytlumaczyc?

czy to wina moich stosunków z tatą?

Gość nie chce wiecej sie pojawi
ja tez wyslalam jej fotke slitowom z meksymalnym zblizeniem na mojo kakalowo nore

przecież to jest pojebane.. nakręcają, prowokują i zwyczajnie jak przedmiot odrzuczają jesteście nienormalne

ohooo autorze kompleksy sie odzywaja i urazona meska duma hahahaha:D jakbs byl ciekawy na tyle zeby ja zainteresowac to by cie nie olała pretensjie pyskaczu mozesz iec tylko do siebie:D

a to przepraszam, moja wina, ze wygladam tak jak wygladam?? ze nie jestem z bogatego domu?? mnie kiedy kobieta nie interesuje to z nią nie flirtuje.. a wy tepe laski...? jestescie nie logiczne i nie normalne, nie da sie was zrozumieć

może i nie logiczne ..ale jaki ubaw przy tym mamy jak nakęcimy ,napalimy i znikniemy ....świetna zabawa:D.....a na poważnie to wy też jesteście nie lepsi bo jak byśmy pokazali że nam na was zależy wtedy wy byścię się nami bawili a tak......."kto pierwszy ten lepszy":)

Gość rowereka
lubie pisać takie rzeczy, tak naprawde jestem pasztetem i nie miałam nigdy chłopaka

ha ha ha dobrę :D tylko zapomniałaś dodać że nie mam jednej nogi:)i łysinę na głowie