Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowencja

skok w bok z osobą tej samej płci

Polecane posty

Gość niezdecydowencja

jak byście się czuli gdyby Wasz partner/ka oznajmił Wam, że coś takiego się stało? czulibyście się lepiej czy gorzej niż gdyby to był "standardowy" wyskok? męczy mnie to; jestem już dziesięć lat po ślubie, mój mąż jakoś średnio ostatnio zainteresowany seksem, a to zmęczony, a to mu się nie chce. ostatnio jak byliśmy u znajomych, to znajoma wyraźnie mnie podrywała i sugerowała żebyśmy spróbowały ze sobą. nie wiem czy się zgodzić i zastanawiam się jak byłaby reakcja męża gdyby się dowiedział...

Gość zależy czy ładna ta znajoma
może mąż nie miałby nic przeciwko, zwłaszcza jeśli mógłby być świadkiem...

z kobietą skakałam tylko na skakance albo w gumę

Gość ciassteczko
a co masz pociągi ,jak z kobietą to nie zdrada gorzej jak by to było w odwrotnym kierunku on by Cię zdradził z kolegą?:(

Gość ciassteczko
a tak swoją drogą miło by Ci było jak twój mąż bzykał by się z kumplem z pracy ? Zdrada?

Gość oj kobieto, kobieto!
jak Ci z mężem źle w łóżku to po prostu powiedz mu o tym albo wyślij go do speszialisty. może jeszcze nie jest na tyle stary żeby zapomnieć po co przyszedł, jak w znanym dowcipie - http://pokazywarka.pl/nkez1v/ . zamiast szukać wesołych doznań poza małżeństwem spróbuj naprawić to co już masz. nie wyjdzie to najwyżej się rozwiedziesz. seks cementuje. dlatego warto z mężem pogadać.

Gość marek 22151
No bez przesady ! Przecież dymanko z tą sama płcią nie jest zdradą ! Idź jeszcze raz na imprezę i jak ci zaproponuje to nawet się nie zastanawiaj tylko wskakujcie razem do łóżka.

Gość nadipod
a moim zdaniem kazdy seks jest zdrada jesli wynika z niezadowolenia z sytuacji w zwiazku. z drugiej strony, z tego co piszesz wynika, ze maz tez nie robi nic zeby polepszyc wasza relacje. moim zdaniem powinniscie zglosic sie do specjalisty, ktory pomoze Wam to przepracowac. rzeczywiscie jesli problem lezy po jego stornie - urolog albo seksuolog bedzie konieczny. jesli, oczywiscie, zalezy Ci na tym malzenstwie. jesli tak - dzialaj!

zdrada to zdrada, w Twej krwi płynie kurestwo, my juz o tym wiemy :classic_cool:

a zaciekawiło mnie to, dlaczego niektórzy tutaj uważają, że z tą samą płcią to nie zdrada?

Gość praktykant
A z własną ręką to zdrada czy nie??:D

Gość buncolini
ale jak się bzykać z kimś o tej samej płuci???? przecież to nierealne!!!

Gość Anonim...
Z ręką obego to tym bardziej nie zdrada. Ale z ręką obcego to oczywiście już jest zdrada.

Gość z ręką jubego :)

Gość Waldimar
Ej tam - z kobietą to nie zdrada :) Chętnie bym popatrzył jak moja kobieta to robi z inną :P