Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rukukuku

co na uspokojenie

Polecane posty

Gość rukukuku

witam czy kktos moze poradzic jakis srodek na uspokojenie? nie chce sie wdawac w szczewgoly ale jest mi potrzebne cos o skutecznym dzialaniu :(

Melisa, bardzo pomaga. Jeśli za słabe, to kup sobie syrop melissed. Też na uspokojenie, na bazie melisy. Ułatwia zasypianie. Zapytaj zresztą w aptece. Te bez recepty ci wymienią. Mocniejsze środki niestety tylko na receptę.

Gość ja powiem tak .....
zapytaj w aptece jest masa tabletek ...kropli na uspokojenie na bazie ziół ....silniejsze leki oparte na chemii dostaniesz tylko na receptę

Gość dobry jest tak mi sie wydaje
SEDATIF to jest lek homeopatyczny

Gość to może to...
Nie wiem, czy Ci pomoże: ja kiedy mam chwile nerwów to łykam 2, 3 razy dziennie po 2 Labofarm tabletki na uspokojenie. Mi pomaga.

Gość to może to...
P.S to ziołowe tabletki, chemie odradzam

Gość zgodze sie
z powyzej LABOFARM ziloowe, nie otepiaja a faktycznie uspakajaja w mniejszym lub wiekszym opakowaniu

Melisa jest bardzo skuteczna, pod warunkiem, że stosuje się ją dość długo... Mnie wyciszyła i uspokoiła nerwy po jakimś miesiącu picia jej regularnie :) Zasypia się po niej cudownie - wystarczy, że zamknę oczy i już śpię :D Nawet moja współlokatorka z pokoju zwróciła mi uwagę, że błyskawicznie zasypiam ostatnio :D

Gość rukukuku
dzieki bardzo, ja wlasnie mam teraz tabeletki ziolowe labofarm, ale zastanawiam sie czy jest cos lepszego , bo mam wrazenie ze te nie daja dlugotrwalego efektu, ale moze sie myle?

Gość zgodze sie
ja jak czuje nerwy to po prostu jem nie ma tak ze zjesz i masz tydzien spokoju czy tam kilka dni ja jem tak z 4/5 od razu bo na mnie juz nie dzialaja wiele rzeczy jadlam nawet chemie jednak to uwazam za cos dobrego, bo tak jak mowie nie wbijam gwozdzia -niektore usypiaja tylko ta ilosc pochlanianych tabletek ale to ziolowe wiec nie sadze ze az tak szkodza, napewno mniej niz 2 hydro... ale tego nie polecam, organizm sie na wszystko uodparnia wiec labofarm jest gites