Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuna123123

poważny problem... dwie macice

Polecane posty

Gość nuna123123

witam wszystkich... kilka dni temu byłam na wizycie kontrolnej u swojego ginekologa ponieważ mam torbiele więc chodzę do niego co pół roku. Więc przyszłam przebadał mnie, niby ok, stwierdził że torbiele zanikają, jest ich mniej i w ogóle, ale kazał mi przyjść jeszcze raz z pełnym pęcherzem, najlepiej w ten sam dzień, więc przyszłam i potwierdził swoje przypuszczenia że mam dwie macice... dodał że jeśli chodzi o ciążę to nie będzie żadnych problemów z zajściem ani później gdybym już była w ciąży, ale nic więcej się od niego nie dowiedziałam. Czy któraś z pań ma podobny "problem"? Mimo tego ma dzieci lub jest w ciąży?? Bo sama nie wiem co mam myśleć o tym... czytałam że przy dwóch macicach występują poronienia lub trudności w poczęciu, gdzie indziej że to nie jest problem... czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat???

Gość a ile masz nog?
kobieto, ja nie wiem czy to prowokacja czy faktycznie ktos na serio chce to wiedziec ? ;-) a tak poza tym to raczej nie chodzi o DWIE MACICE tylko o MACICE DWUROŻNĄ. wpisz w google i poczytaj sobie

Gość ile kaw pijesz dziennie
przeczytała na figa.lpl i robi prowo na kafe :D🖐️

Gość nuna123123
to żadna prowokacja... mam taki problem, nie dwurożna tylko mam podwójną macicę z jedną szyjką

Gość loka080
słyszałam o tym ale nie wiem nic na ten temat