Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewergra

Jak mam napisać pracę dyplomową..........

Polecane posty

Gość ewergra

70% pracy napisane, 2 restauracje opisane, a w pozostałych 2 o których mam pisać mają mnie w du** i nie chcą się ze mną spotkać ;/. Nie potrzebuję jakiś superszczegółowych informacji, dosłownie kilka pytań, a oni ciągle mnie zbywają.. Nie mogę poprzestać tylko na tych 2, bo to praca o charakterze porównawczym i żeby miała sens muszę opisać właśnie te 4.. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaasad
poszły do innych restauracji

Gość ewergra
I pisać wszystko od nowa? :-(

no nie wiem jak się tam z nimi dogadać nie możesz to chyba szybciej skończysz tą pracę zmieniając restauracje.... Tak to działa, ja też dużo zmieniałam w trakcie pisania mgr

a czy umawiałas sie z nimi, ze poświęcą ci trochę czasu? Czy poprostu sama ich sobie wybrałas i teraz dopiero zaczęły sie kłopoty? Jeśli żadne argumenty do nich nie trafiają to może warto zmienic restaurację?

Gość ewergra
To są 4 restauracje jednego właściciela, zanim wybrałam temat pracy rozmawiałam z osobą z najważniejszej restauracji która zapewniła mnie, że nie będzie problemu. Jakiś miesiąc temu umówiłam się na spotkanie w tej restauracji, zaraz potem w drugiej- zero problemu. Schody zaczęły się przy próbie umówienia następnego spotkania. To są spotkania max 30 minut, nie wyciągam żadnych danych liczbowych, zaznaczam w rozmowie, że nie jestem wścibska (oczywiście inaczej to ujmuję) ale jak widać kierownicy tych pozostałych restauracji mają jakieś ale.