Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaa00

Brak pomocy ze strony rodziców??

Polecane posty

Gość Ciekawaaa00

Ma ktoraś z was tak że Wasza matka odwróciła się od Was bo zaszłyście w ciąże?? Nie pomogła Wam wgl i w sumie nie chciała Was znac?? Może wyrzuciła Którąś z domu ?? Ja akurat jeszcze nie jestem w ciąży .. Ale ciekawi mnie to .. Bo mogę tak kiedyś miec .. I w sumie się tego boje ..

Gość Malinowa maamba
Ja w czasie ciąży mieszkałam u rodziców, bo moje mieszkanie było w trakcie remontu i powiem szczerze, że to był najgorszy okres w moim życiu. Moja matka skutecznie odbierała mi radość z macierzyństwa. Po przeprowadzce już do siebie ani razu mi nie pomogła przy dziecku. Nie chodzi o to, że tego oczekiwałam, ale... Miałam bardzo silną anemię. Co chwila mdlałam. Do tego doszły problemy z sercem. Czasami nie miałam siły się podnieść z łóżka. A ona przed ludźmi zgrywała idealną babcię. Przykre to jest, ale cóż. Życie.

Gość Leniuchh:)
agata_bbb wiesz .. nie mam 16 .. Poprostu kazdy ma innych rodzicow ..

Gość mnie matka
wyrzucila z domu jak mialam lat 21/22 ale nie bylam w ciazy :) nie spodobal sie jej moj chlopak, nic przyjemnego... jak bylam w ciazy i jak urodzilam nie utryzmywala ze mna kontaktu, pozniej z ok pol roku i teraz znow sie nie odzywa

Gość ciekawaaa00
No ja czasem tak mam że jak sie z matka pokloce to mowi zebym sie wyprowadzila jak mi sie nie podoba .. A jak bd w ciazy to juz wgl ..

Gość maja5353
rodzice moga ci pomoc a nie musza.....a jezeli juz masz na to nadzieje to znaczy ze sama juz wiesz ze sobie nie poradzisz a to jest rowznoznaczne z tym ze nie powinnas myslec o dziecku bo nie masz na to warunkow i mozliwosci nie lubie ludzi ktorzy polegaja tylko i wylacznie na rodzicach a nie na sobie wiadomo cos tam niekiedy moga pomoc jak maja mozliwosci i chca, jak sie cos gorzej dzieje ma sie trudnosci...ale bez przesady

Gość ciekawaaa00
maja... Ale tu nie chodzi mi o zadna pomoc ! Chodzi o to że odwraca sie od Cb i wgl ..

Gość do pracy a nie do seksuuu
rodzice nie są od niańczenia przez całe życie swoich dzieci, nie ma to jak próżniak sobie zrobi dziecko i oczekuje, że rodzice będa niańczyć.

Autorko a nie przyszlo Ci do glowy zeby najpierw zdobyc prace, kupic/wynajac mieszkanie i dopiero brac sie za robienie dzieci? Czemu uwazasz , ze matka powinna Ci pomagac ? Nie rozumiem tego? Mnie pomaga bo chce ale to NIE JEST JEJ OBOWIAZKIEM. Skad w Was takie roszczeniowe postawy?

Gość Jagoda głąbie
powinnaś do szkoły wrócić bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem!!! Szkoda że ty nie pomyślałaś o skończeniu szkoły:(

Gość Kejtita
autorko nie wyzywaj jagody bo ona akurat ma racje....i nie wyzywanie a zastanoweinie sie nad soba jest tu na miejscu :classic_cool:

Gość Jagoda głąbie
ooo Jagoda sama komentarze sobie pisze:) Nie jestem autorka:P

Gość tak a ty to wiesz
przeciez dobrze jagoda pisze najpierw trzeba sie urzadzic a potem dopiero o dziecko sie starac.

Gość tak a ty to wiesz
moze nie jestes autorka ale chyba tak jak i ona masz nascie lat bo takie same glupoty wypisujesz.

Gość Kejtita
sory ale nie jestem jagoda uwazam tylko ze ona ma racje.....eh dzieciaczki do nauki pracy a pożniej dzieci

Gość a nie glupoty w głowieee
o jak się gówniarzom pieprzyć chce, do nauki

Gość a co to jest wgl
czyzbys bala sie uzywac poprawnej formy, bez slangowych skrotow, bo nie umiesz tego napisac poprawnie po polsku?