Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryana

bezwład po ALKOHOLU. Pomocy!

Polecane posty

Gość maryana

Mam 17 lat. Byłam niedawno na imprezie i piłam alkohol. Dokładniej wódkę. Nie mieszałam z niczym. Po paru godzinach zaczęłam mdleć. Dali mi coś do jedzenia i bezpośrednio po tym straciłam możliwość ruszania rękami. Czułam je, jak mi dotykali ich, ale nie mogłam podnieść. Nic. Chodziłam jak robot. Wystraszyłam się i położyłam spać. Rano wszystko było ok. Do piątku. W weekend znów byłam na imprezie, piłam, nie mieszałam i stało się to samo. Tylko, że bezwład miałam w nogach. Szukałam czegoś na internecie ale nie znalazłam. Nie wiem co to jest, nie rozumiem tego. Może do siedzi w psychice? Lub są to jakieś zaburzenia układu krwionośnego lub nerwowego. Nie wiem co mam z tym zrobić. Nie mogę iść do lekarza, bo wyda się ze piję. Czy jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć i pomóc?

Gość &%&%&%
Uklad nerwowy sie klania w twoja strone i daje znaki, ze to nie dla ciebie ! Nie pij moja droga bo sobie narobisz takiego burdelu, ze bedziesz miala dosc wszystkiego. Doprowadzisz sie do nerwicy !!! Ostrzegam !

Gość to poste - nie pij!:O takie tr

Uczulenie. Przykro mi, musisz nie pic.

Gość yyyyee no nie wiem
zabijasz ośrodki nerwowe odp. za kończyny. Nie dla Ciebie taka zabawa. A ile masz lat?

Gość maryana
17 jak napisałam wyżej.

Gość yyyyee no nie wiem
To idź do lekarza, nie musisz przecież mówić, że sie schlewasz, powiedz, że po drinku to było. Niech skieruje cię na badania, bo może cię kiedyś mała dawka zabić...