Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy ta suknia jest warta az tyle?

Polecane posty

bo moze jest z drogich materialow+marka itd ale na rozmiar 34 to ona nie wyglada, chyba ze w slubnym sukienkach jest inna rozmiarowka

Gość
moim zdaniem nie warta swojej ceny

Gość kosiana_88
jezeli ci sie podoba to jest warta każdej ceny ale za taka kase to ty mozesz miec nową suknie a nie uzywaną. Ale mozna sie jeszcze potargować. napisz do pani sprzedającej aby zeskanowała i wysłała ci paragon dowiesz sie czy tyle kosztowała wczesniej czy aby ta pani nie chce wziasc za kiecke tyle ile naprawde zaplacila.

Hmmm wyjściem też jest wydrukowanie tego zdjęcia, ewentualnie poproszenie sprzedającej o wysłanie więcej zdjęć i zaniesienie do krawcowej ^^

Gość 11211
"poproszenie sprzedającej o wysłanie więcej zdjęć i zaniesienie do krawcowej" to jest wyjątkowo bezczelne... poza tym krawcowa na oko nie oceni jaki to materiał. koronka itp. akurat szycie takich sukien u krawcowej nie jest najlepszym pomysłem, przeważnie wychodzą koszmary... zresztą na pierwszy rzut oka będzie widać, że to podróbka sukni z madonny. ośmieszysz się tylko. a dziewczyna pewnie napisała cenę za sukienkę z welonem i dodatkami. i pewnie jest w stanie zejść kilka stówek z proponowanej kwoty. napisz do nich, potarguj się lub poczekaj. nie sprzeda sukienki przez miesiąc, to obniży cenę ;)

Cena tej sukni bierze się min z tego że jest cała kryształkami i koronkami naszywanymi ręcznie pokryta. U normalnej krawcowej nie będzie tego efektu. Ale i tak suknie z Pronovias są za drogie.Ogólnie Madonna dyktuje ceny bo jest teraz moda na takie suknie.

Gość w czym problem ??
ale co to kogo obchodzi ile kosztowala ?? owszem, jest dość droga, ale ta pani moze ja sprzedać za ile chce. I albo ktoś na to idzie albo nie. Jego sprawa. Sa suknie od D&G kosztujace tysiace dolarow, i czy ktos robi wielkie halllo o cene, mimo, ze w sklepach jest wiele piekniejszych, choc niemarkowych sukienek za ulamek ceny ?

Gość dziewczyny nie przesadzajcie
... zresztą na pierwszy rzut oka będzie widać, że to podróbka sukni z madonny. ośmieszysz się tylko. To, czy suknia jest oryginalna czy podrobiona dostrzeże ewentualnie osoba która sama niedwno szukała sukni. "Normalny" człowiek na wieśc o "Madonnie" pomyśli prędzej o piosenkarce niż o tym, że sa jakies takie sukienki slubne :P

Gość hahahanka
Akurat tak się składa, że szyję suknie ślubne... Myślę, że chcąc kupić sam materiał na taką sukienkę, wydasz ze 2tys. Koronki są bardzo drogie! A ta na tanią mi nie wygląda:-/ Kuzynka niedawno szyła suknię, tylko rękawy i stanik miała z koronki, dała 2tys. "Normalny" człowiek na wieśc o "Madonnie" pomyśli prędzej o piosenkarce niż o tym, że sa jakies takie sukienki slubne Racja. Ważne jest to, jak panna młoda wygląda i czuje się w sukni, a nie metka;-)

Gość mammamiapomidore
Stara prawda mówi, że rzeczy są warte tyle, ile ktoś chce za nie zapłacić. Liczy się materiał, marka, projekt. Czy ktoś kwestionuje ceny sukien Oscara de la Renty lub Vievienne Westwood? Nie. To czemu kwestionujecie cenę sukni z wyższej średniej półki? Bo "powinna być tańsza"? Czemu powinna? Zgadzam się, można znaleźć piękne rzeczy w niższych cenach, ale nie ma co się zżymać na ceny w droższych salonach. Jeżeli ktoś nie chce lub nie może tyle wydawać, może korzystać z alternatyw, od wypożyczenia, poprzez szukanie tańszej sukienki w innych salonach po kupienie używanej. Ale skoro uważacie, że powinny być tańsze, bo takie jest Wasze zdanie i kropka, to proponuję zrobić pikietę pod salonem Diora lub Chanel ;) O sorry, w Polsce nie ma. No to proponuję oprotestować Moliera 2 w Warszawie i butik Burberry. Z braku laku.

Mnie się ta suknia wcale nie podoba, nie chciałabym takiej za darmo. Faktem jednak jest, że suknie Madonny odbiegają jakością materiałów, szycia od tańszych salonów. Nie wiem jak inne, droższe marki, ale co do M jestem pewna tego co piszę.

Gość jesli chcesz sprawdzic czy ta
kiecka naprawe tyle kosztowała to poszukaj w sukniach tej firmy w necie. napewno znajdziej ceny. Ale fakt jest taki ze koronka jest bardzo droga

Gość mammamiapomidore
Pokazujesz zdjęcia ściągnięte z innych katalogów. Lepiej pokaż ją na żywo :)

Gość zaraz po slubie wkleje
swoje zdjecia

Gość
ja kupiła swoja za 1700 zł i była piekna

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
sliczna kiecka ale dla szczupłej

Gość paradiss
jak dla mnie nie warta, owszem bardzo ladna, ale za taka cene bym jej nie kupila :)

Gość estee lauder
Dziewczyna dala za nia z Welonem 4000 zl, wiec mysle, ze drogo sprzedaje. 1000-1500 zl mozna dac za nia maks. Zdziestwo. Moja suknia kosztowala 4000 i chcialam ja sprzedac za 1000zl ;) niestety Maz powiedzial, ze po co sprzedawac ;) wiec wisi w szafie... moze kiedys ja sprzedam :P

Gość cena akurat niska.....
a ja uważam, że ta cena jest śmiesznie niska. Właścicielka aukcji napisała, że kupiła suknię za 6280 (musi to być poparte paragonem), a sprzedaje za 2.400- ogromny upust.