Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaania18

ja kocham a on juz chyba nie ..

Polecane posty

Gość annaania18

Rozstałam się z chłopakiem miesiąc temu poniewaz niesłusznie osądziłam go o to ze mnie zdradza.. tydzien pozniej poprosilam go zeby do mnie wrocil.. ze jest mi przyrko ze przepraszam zebysmy zaczeli wszystko od nowa.. po czym po tygodniu napisalam czy juz sie namyslił.. na to on odpisał ze jeszce nie zebym nie mardziła ze sam się odzezwie.. Mineły dwa tygodnie a on sie nie odzywa;/ napisac do niego ?? czy po prostu dac spokoj ? widocznie mu nie zalezy..szkoda mi bardzoo bo dosc dlugo bylismy razem i jest mi przykro ze on tak postępuje.. fakt przyznaje moja wina ale gdyby kochal to by wybaczyll przeciez przeprosiłam.. co o tym sądzicie?

Gość no i jak tam???
nic na to. zdardza cie,a teraz jest z ta kochanka. glowa do gory, idz na impre i zapomnisz

Gość Znawwwwca
Mysle iz powinnas przestac sie odzywac do niego DEFINITYWNIE Prawdopodobnie trujesz mu dupe a facetow to wkurwia jak kobieta jest zbyt latwa i zabardzo chce,,,

Gość annaania18
ale napisalam ze go błędnie osądziłam.. on mnie nie zdradził ..

Gość annaania18
no wiec wlasnie nie odzywam sie przez te 2 tygodnie w ogole .. czekam az on sie odezwie ale chyba sie nie doczekam.. a ja go tak kocham ;(

Gość annaania18
co zrobilybyscie na moim miejscu?

Gość annaania18
widze zee chyba nikt mi nie doradzi;/