Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoladkowa gorzka de luxe

Dobry stomatolog w Lubinie lub Legnicy

Polecane posty

Gość zoladkowa gorzka de luxe

Szukam dobrego kompetentnego dentysty. Mam sporo zebow do leczenia i zalezy mi na czasie

Gość gość
Hej, co prawda nie tam ale i tak blisko. Wrocław, Omnident spróbuj dostać się na Ślężną tam mają fajną dentystkę która ogarnia robiłem u niej kanałowe a nasz syn jak był młodszy dostawał jakieś znieczulenie z maską. Do dziś wszystko się trzyma.

Gość gość
kogo polecacie z Legnicy?

Gość gość
Młody Kaniak jest bardzo dobry… robił mi zab, a właściwie odbudowywal . mam teraz korone pełnoceramiczną, troche wydałem na to leczenie, ale opłaciło się, bo jednak mam swój korzeń i żab bardzo ładnie naturalnie wyglada. Lekarz z dobrym podejściem, że chce ratować ząb, a nie usuwać na przykład.

Gość gość
Też się wybieram do Kaniaka, słyszałam, że właśnie jest taki entuzjastyczny i pozytywny, a klimat w gabinecie to też ważna sprawa, zwłaszcza, że od dziecka boje się dentysty;p

Gość beata238
Ja znalazłam świetnego stomatologa w Jaworze. http://www.litynscy.pl/Home.html Jeżeli szukasz kompetentnego lekarza, to gorąco polecam. Ja wielokrotnie korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona :)