Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

Ludzie się kompletnie nie szanują....nie rozumiem dlaczego są razem

Polecane posty

Dzisiaj byłam świadkiem niemiłej sceny w centrum handlowym. Opiszę w skrócie. Szedł facet z dziewczyną, na oko oboje gdzieś przed 30stką. Ona go na caly głos wyzywała, miała pretensje o wszystko: - no i po co to bierzesz, no przecież mówiłam że to k..., h....mamy...nie powtórzę już teraz tego tak dobrze, ale w każdym razie go wyzywała i pomiatała nim przy ludziach...normalnie odwracał się każdy. Koleś na to tylko, uspokój się, nie krzycz tak, jesteś w miejscu publicznym itp co chwilę. Dodam, że on był całkiem przystojnym facetem a ona jakaś taka szara i zaniedbana w dodatku z taką jadaczką...... Ja już nie rozumiem tego świata....dlaczego ludzie dają sobie tak pomiatać...

Gość piosenka księżycowa jest git
Może miała zły dzień :classic_cool:

Gość ja też czasem wyjadę z pają na
męża, ale nigdy przy ludziach, rozumiem, że komuś moga puścić nerwy, ale nie o taką pierdołę. hehe facet się w końcu przekona i ją rzuci.

Gość moze miala pms...
:D

z rozmowy wyszło że są parą a nie np brat i siostra czy coś tam:p zresztą nie wiem jak do kogokolwiek mozna się tak odzywać jeszcze w publicznym miejscu....co ja mówię W OGÓLE:O tja, zły dzień miała......choć sama jestem kobietą, niektórym babom sie na serio w łepetynach poprzewracało:O

mozna się wkurzyc, owszem ale moim zdaniem jak się jest z kimś to przede wszystkim sie go szanuje a nie wyjeżdża per Ty pierdolony huju zamknij mordę....:O bo pani właśnie takimi wiązankami sypała:)

Gość aha i ach
Może to ON ją skrzywdził wczesniej. :o A teraz ona sie odgrywa i pewno ma go w dupie tak naprawde, ale są pewno małzenstwem i nie moze odejsc ze wzgledu na coś tam.

Gość nic jej nie usprawiedliwia
:classic_cool:

aha i ach - no może oczywiście nie wybielam faceta, ale wyglądał mi na normalnego i ułożonego a jego kobitka na patologię:O no ale różnie może być....tak czy siak, dziwne rzeczy się dzieją

Gość piosenka księżycowa jest git
Ciekawe że kobiety potrafią spojrzeć krytycznie na swoje zachowanie i stwierdzić że kobieta czegoś nie powinna, szczerze gratuluję w dobie czasów egocentryzmu i snobizmu zwracanie uwagi na innych i szanowanie ich to coś wspaniałego :)