Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irimi

Co czujesz, gdy robisz loda??

Polecane posty

Gość ajpitłenti
Chociaż ostatnio mój facet się wkurza, że nie robię mu laski z połykiem. Tak, więc przygotowuję się do tego, z tym, że się letko obawiam, ponieważ mój gromadzi tyle spermy, że ostatnio jak mi szczelił prosto w paszczu, to zęba mi naruszył. I boję siem, że jak mi tak szczeli prosto do gardła i będę musiała to połykać to się uduszę.

Gość ipodzik
ajpitłenti - WŁAŚCIWA !!!! ty frajerze/frajerko na gorze nie podszywaj sie pode mnie... f*ck off.

Gość eva11
Tylko stare lampucery polerują pały menom. Jak można brać do buzi ten śmierdzący kawał mięcha, którym facet sika ? A pewnie jak wali kloca na kiblu i mu tak wisi między nogami, to na pewno nie raz poleci na niego jakieś rozbryzgane gówno feeeeeeeeeeee.

Gość a robicie
niech żyją lodziki ! zgadzam sie z gs ..jakoś nigdy nie miałam poczucia władzy robiąc lodzika .. chyba władza mnie nie kręci za to lody pod kazdą postacia uwielbiam

Gość a robicie
Ewa11 dziewczyno ja nie stoje przy trasie mój męzczyzna dba o higiene to podstawa i ładny zapach co Ty se myslisz ?

Evie11 raczej jeszcze nikt nie wylizał

Gość Co czuje?
Ciepło w ustach jak facet dojdzie :-)

Gość MMMartuska
Ja też uwielbiam swojemu mężusiowi zrobić lodzika :) a jak najbardziej lubicie? z połykiem czy bez?

Przecież na tym forum żadna kobieta loda jeszcze nie robiła

Gość effcia86
ja jestem jeszcze przed zrobieniem partnerowi loda, niedawno dopiero pierwszy raz go zobaczyłam. To co zobaczyłam przerosło moje wszelkie wyobrażenia. Gość jest wysoki, dość umięśniony, ogromne dłonie, psodziewałam się jakiegos dużego. No i zobaczyłam ze na długość jest dość przecietny ale ta szerokość (ja pierdole) nie wiem jak sie zabrać hehe Ale tak na marginesie to lubie robić ale żeby to nie trwało pół godziny :o

Gość Co czuje?
Z połykiem bo mojego mena to kreci niesamowicie.

Gość Co czuje?
Dlaczego fajnie? zwyczajnie ja realizuje jego marzenia i fantazje a on moje.

Gość hjhgbivglo
nie robię loda, raz tylko spróbowałam i czułam obrzydzenie, a gdyby spróbował spuściś mi się w ustach to chyba bym rzygnęła

Gość hjhgbivglo
i ps. nie ma mowy o wstydzie czy skrępowaniu, bo już dawno 'przełamałam się' przed moim partnerem

Gość Co czuje?
Troche już znamy sie i jest seper. śmieje się bo jakon finalizuje to woła : łykaj kroplówke :-)))) z tym smakiem spermy nie jest wcale tak źle.

Gość mezatka jedna taka
ja uwielbiam robic loda, nic mnie tak bardziej nie podnieca, uwielbiam przy tym kleczec , jak facet dominuje, lubie patrzeb wtedy mezowi w oczy, lizac, ssac, a jeszcze jak wtedy mnie piesci np piersi to mam odlot, nic mnie tak nie podnieca jak lodzik, moge to robic godzinami, nawet wole to niz robienie mi minetki prze niego:P:P

Gość MMMartuska
Oj ja tez uwielbiam to. Mój mężulek odlatuje jak biore go do buzi i sie nim bawie. Uwielbia patrzec na to :) no i oczywiście najlepszy lodzik jest z połykiem ;)

Gość Co czuje?
troche ... hehehehe Ty też chyba lubisz ,, lody'' jak wiekszość facetów ale cos czuje ze nie jestes w tym zaspokojony?

Gość
O dżizas :D ;)

Gość mezatka jedna taka
kurcze szkoda ze moj w pracy :P:P ja tam z polykiem nie lubie, ale uwielbiam jak trysnie mi na pupe, albo na piersi :P czasem robie mu lodzika i tyle, podchodze pieszcze, lodzik, i odchodze :P z zaskoczenia

Gość tyhyryyhyy
mało facetów wogóle zasługuje na loda...

Gość Taka jedna jesteś
IDEAŁEM!

Gość sonja22
no proszę nawet nie wiedziałam że tak za tym dziewczyny przepadacie no no ja jestem tak po środku muszę mieć dzień,ale nie jest to nic obrzydliwego przecież jest super