Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeszczowaPiosenka

Jest tu ktos komu odechciewa sie zyc???

Polecane posty

Gość DeszczowaPiosenka

Potrzebuje sie wygadac,ma ktos tak? Bo mi coraz częściej chodzą czarne mysli po glowie... :O

Gość DeszczowaPiosenka
Jestem na ostatnim roku studiow i od jesieni ze tak powiem tylko wegetuje.Nic nie robie,nic mi sie nie chce, musze napisac prace a narazie nic w tym kierunku nie zrobilam.Nic mnie nie cieszy, przepierdzielam tylko kase ktora dostaje na utrzymanie, najchetniej w ogole bym z domu nie wychodzila.Normalne to nie jest bo od jesiesi juz troche czasu minelo a tu sie nic nie zmienia.Jak nie pozaliczam egzaminow i sie nie obronie to mnie rodzina wyklnie. Coraz czesciej mysle ze moze lepiej by bylo to zakonczyc :O

Gość bleeeee!
Ja nie skończyłam studiów, które w ogóle mnie nie interesowały. Poszłam na nie tylko dlatego, bo matka naciskała. Dzieci koleżanek studiują no to i ja muszę, ale co to już w chuj nie ważne :O W tym roku miałam się bronić, ale dupa z tego. Ojciec przeżywa, że nie skończyłam, ale dlatego, że przez większość czasu to on i matka opłacali moją szkołę. Pieniądze są ważne, a to że ja mam jakieś problemy to nic :O Mówi mi, że mam spierdalać do roboty, ale ja prawie w ogóle nie wychodzę z domu. Chyba że z psem. Tak jest od lat. I chuj. Użalam się dalej :O

Gość DeszczowaPiosenka
To witaj w druzynie! U mnie tez by byla wojna o kase bo to w koncu ich ta kasa.Kiedys naprawde mialam jakies plany i cele, a teraz chooj wszystko strzelil.

kiedys sie bylo młodym i głupim, teraz trzeba wkroczyć w dorosłe i odpowiedzialne zycie

Gość DeszczowaPiosenka
Mnie to dorosle zycie troche przerasta niestety :(