Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheryll

zagubiona...

Polecane posty

Gość cheryll

Mam 31 lat, 3 letnie dziecko i jestem dwa lata po rozwodzie. Generalnie mi się nie ułożyło w życiu, mąż okazał się pomyłką, odszedł do innej. Długo cierpiałam, wpadłam w depresję, odsunęłam się od znajomych.Czas spędzałam tylko w domu z dzieckiem. Trzy miesiące temu zmieniłam pracę. Zainteresował się mną pewien mężczyzna. Jest bardzo miły, bardzo atrakcyjny, podoba mi się. On zagaduje, patrzy, ja uciekam przed nim, cały czas pamiętam jak bardzo zawiodłam się na mężu. Zaczęłam zastanawiać się nad tą znajomością, jednak jestem bardzo ostrożna... Zaczęłam o nim więcej myśleć i wtedy dowiedziałam się, że przeżył rozstanie z kimś z pracy(zostawiła go dla innego też z pracy po 3 latach związku). A teraz niby z nikim nie jest ale...sypia z wieloma, w tym z kilkoma z firmy. Co mi radzicie? Odpuścić sobie kogoś takiego? Jak sprawdzić czy jego intencje są szczere, nie odsłaniając się? Czy to w ogole mozliwe? Krotki romans mnie nie interesuje.

skoro pytasz....- daruj sobie te znajomosc. praca nie jest polem manewrowym w poszukiwaniu kandydata na kolejnego meza, czy "przyjaciela". to pole minowe. poszukaj gdzie indziej, unikniesz niepotrzebnych komentarzy, a przy okazji nie bedziesz miala takich watpliwosci, jakie masz teraz. 🖐️

Gość cheryll
Czuję się strasznie zagubiona, po raz pierwszy od 2 lat o kimś pomyślałam...

Gość cheryll
najgorsze jest to ze od urodzenia Julci mam hemoroidy i nie trzymam kału jak się zdenerwuję. Boję sie ze gdy w końcu jak dojdzie do tego,ze bedzie mnie walił to dam plamę

Gość cheryll
Daruj sobie podszywie:-(

Też bym się obawiał na Twoim miejscu, nie ma nic gorszego jak ubrudzony penis od kału :classic_cool: proponuję lewatywkę na krótko przed stosunkiem analnym

Gość cheryll
A może jednak ktoś podpowie mi coś mądrego, wierzę, że są mądrzy ludzie na forum.

Gość ewcia***_
Skoro sypia z wieloma to daj sobie z nim spokoj, to nie jest materiał na męża i ojca. No i ja bym się plotek w pracy obawiała:-(

Gość cheryll
Też mam wątpliwości, wiem że mu się podobam, ale jakie są jego zamiary nie wiem.Najbardziej odstręczyła mnie informacja o tym, że sypia z koleżankami z pracy:-(

Gość blacjjack9
To ze sypia z wieloma o niczym nie świadczy, skoro nie ma stałej partnerki. A ile on ma lat?

Gość cheryll
ma 33 lata

Gość blacjjack9
No to juz raczej wie czego chce. Jeśli dziewczyna go zostawiła to moze odreagowuje, sam tak miałem, aż poznałem kogos z kim chciałbym być...

Gość cheryll
Jakieś rady?

nie wiem czym Ty się przejmujesz? bądź kolejną w jego kolekcji kobiet, ewentualnie niech on będzie Twoim kolejnym.. oboje sie zaspokoicie-będzie dobrze a jeśli sie postarasz będzie to trwało dłużej niż jedną noc

Gość blacjjack9
poznaj go lepiej, moze się zaprzyjaźnij, najpierw ostroznie, ale nie uciekaj, bo pomyśli ze nie chcesz... Moja przede mną ucieka niestety...:-(

Gość mini777
Czy on przypadkiem nie ma na imie michał...?

Gość cheryll
Nie, nie michał