Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laolllaa

Panowie!!! co myslicie patrzac na kobiete w ciazy?

Polecane posty

Gość laolllaa

Co mysli obcy facet patrzac na kobiete w ciazy? dodam ze na ladna kobietke:)

Gość ewrerwrrew
Nic nie mysli, ta kobieta jest dla wiekszosci mezczyn calkowicie aseksualna. Malo tego, badania wykazaly ze zony po ciazy juz nigdy nie sa tak atrakcyjne seksualnie dla mezow jak przed nia.

Gość laolllaa
no wiadomo cialo po ciazy zmienia sie,jednak wiele kobiet po urodzeniu wyglada tak samo jak wczesniej.

Gość Wolvfram
przyjmuję do wiadomości , nie zastanawiam się nad tym, jeżeli jest to konieczne to otwieram drzwi do sklepu albo gdzieś tam i daję znak kobiecie , żeby weszła lub przeszła .. itd.

Gość Kryśka Styśka
U panów nie ma czegoś takiego jak instynkt rodzicielski. Nie pomyślą na pewno, że chcieliby aby to było ich dziecko... W sumie to szkoda, że tak nie jest... Im zależy tylko na jednym, trzeba się z tym pogodzić, a jak będzie trzeba to samej wychować dziecko ;)

Gość spec od księżycówki
Nic nie myślę, jeśli widzę kobietę z dzieckiem (ładną) to myślę (to będzie zaskoczenie) ale ładna babeczka.

Gość bleeehhhhdasdsd
laolla a po co Tobie takie wiadomosci? czyzbys miala wieeelki brzuch a przy tym pragnela aby faceci sie na Twoj widok slinili? a moze chcesz jeszcze jakiegos poderwac??? a fuuuuuu

Gość możecie po mnie pojechać ale
mnie jakoś brzydza ,a szczegolnie matki karmiące

Gość spec od księżycówki
Nie specjalnie oglądam się za dziećmi bo to w sumie niezdrowe, jak chłop może interesować się dziećmi, przecież mężczyzna nic nie wie o małych dzieciach.

Gość Wolvfram
gdybym był w sytuacji , że widzę , kobietę w ciąży która nagle się źle poczuła to oczywiście zareagują natychmiast i chętnie pomogę :) ale gdy kobieta w ciąży porusza się normalnie to przechodzę normalnie obok kobiety , przecież ktoś jej tą ciąże zrobił, jakiemuś się facetowi oddała i może ten facet idzie 10 matrów dalej, co tu można kombinować lub wymyślać , NIC

Gość wybaczcie za szczerosc
ale chocby nie wiem jak ladna byla nigdy nie patrze na nia jak na "obiekt seksualny", nigdy nie podziwiam, nie ogladam sie. Bardziej traktuje jak powietrze, przyjmuje do wiadomosci. Zauwazam, jak wsiada do autobusu i ustepuje miejsce i tyle.

Gość laolllaa
zastanawia mnie to,bo tak jestem w ciazy ale mam meza i faceta nie szukam,poprostu duzo ludzi sie przyglada i kobiety to inaczej,a faceci inaczej mysla,dlarego pytam:)

Gość elena200
zawsze ustepuje miejsca,zawsze puszczam do kasy przed siebie,duzo jest chamow-niestety ktorzy jeszcze sie wepchna przed ciezarna i to zarowno faceci jak i Boze drogi kobiety ktore przeciez albo byly w ciazy albo beda,jak mozna byc takim chamem????