Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12283

zespol Route 66 - kto zna ?

Polecane posty

Witam Potrzebuje opinii o zespole Route 66. ich strona www.route66.art.pl ktos slyszal jak graja ? pozdrawiam

Gość wonia
Zespół nie nadaje się na wesela. Są beznadziejni. Facet który śpiewa to nadęty bufon, nie mają pojęcia o zabawianiu gości, zabawach weselnych.Na ostatnim weselu z ich udziałem goście zaczęli wychodzić o 22, a zespół to przecież podstawa wesela.P O R A Ż K A

Gość wonia
Zespół nie nadaje się na wesela. Są beznadziejni. Facet który śpiewa to nadęty bufon, nie mają pojęcia o zabawianiu gości, zabawach weselnych.Na ostatnim weselu z ich udziałem goście zaczęli wychodzić o 22, a zespół to przecież podstawa wesela.P O R A Ż K A

Gość ola11154
zupełnie nie rozumiem wypowiedzi poprzednika. mam nawet wrażenie, że to nie gośc weselny a konkurencja zespołu... byłam na dwoch weselach z udzialem Route 66- jednym u przyjaciółki, drugim - na swoim :) i z czystym sumieniem moge ich polecic, są rewelacyjni!! Fakt- to mało weselny zespół- takiego szukalismy. nie grają polek, disco polo i nie robia idotycznych zabaw z wałkiem czy balonami- jak to ujał poprzednik "zabaw weselnych"- tak, tego nie robia- I DOBRZE ! Sa absolutnie profesjonalni, mają swietne wokale, bardzo dobrym repertuar, grają na poziomie, wszyscy goscie zarowno na jednym jak i drugim weselu byli nimi zachwyceni.

Gość amuletr
znam. profesjonalny, godny polecenia zespol.

Gość limak-16
Zespół profesjonalny. Podstawą składu są profesjonalni muzycy, podkreślam muzycy nie muzykanci. Wydaje mi się że na weselach się marnują. Byłem kiedyś na ich koncercie i dają czadu nie samowitego. I jeżeli ktoś wypowiada się o nich negatywnie to niech sam pokaże na co go stać!

Gość bez sensuu
zapomnij o tych badziewiarzach

Gość ola11154
sorry,pomyliłam kapele :o

Gość gosc weselny
zespół super, nie jest to typowy zepół weselny raczej dla ludzi którzy lubią dobra Polska i nie tylko muzykę rokową. Byłam na ich wystepie na weselu i pierwszy raz nie usłyszałam białego misia itp. muzyki disco polo. SUPER

Gość paoloo
Szczerze polecam zespół. Właśnie jestem po moim weselu, na którym grali i byli poprostu rewelacyjni. Goście byli zachwyceni, pytali skąd taki świetny zespół. Wykonują szeroki repertuar. Lider zespołu dodatkowo udzialał się jako wodzirej i świetnie pasował do tej roli ze swoim pouczuciem humoru. Owszem, maja "zacięcie" rockowe, ale na impreze weselną idealni. Przy ich kawałkach tańczyli wszyscy, od młodzieży po dziadków. Również zabawy, które zaproponowali na oczepiny, były super, na poziomie i bez poniżania nikogo. U nas grali jeszcze z saksofonistą w składzie, także dodatkowa atrakcja. Podsumowując, świetny zespół, super wokaliści (On i Ona ;) Dali czadu!

Gość Panbardzomily
das sobie spokój z ta kapelą

Gość gość
Witam wszystkich niestety nie moge polecić tego zespołu może i nadają się na koncert ale nie na wesele i to nie ze wzgl. na brak disco polo w repertuarze ale na brak sensownego konferancjera, który wiedziłaby jak się do ludzi odezwać. Ogólnie nie mają obycia poziom tez bez rezwelacji grają tak naprawdę do podkładów, które lecą ciszej, śpiewają na chórkach co też laik wychwyci. Byłam na weselu u kuzynki i rzeczywiście ludzie wychodzili o 23 bo ile mozna siedziec na koncercie. Gość z gitarą nie ma pojęica o graniu, wokal niezły ale całość i tak nie na wesele!

Gość gość
fajnie chłopaki grają ,jedyne co mozna im zarzucić to stroje,na festynach to mogą być w koszulach w kratkę jednak na weselu potrzeba trochę elegancji

Gość agnieszka351
grają z podkładów?:) to są jakieś kpiny... kto wypisuje takie bzdury? słyszałam zespół i z cała pewnością gra na żywo:) pozdrawiam :)

Gość gość
Czy ktoś mógłby napisać na maila xoxo512@wp.pl lub tu na forum jak było naprawdę na weselu.. bardzo zależy nam na opinii ludzi którzy mieli z nimi wesele w tym roku, bo nie wiemy czy chcemy się zdecydować na nich czy nie. A widać że zdania są bardzo podzielone. Z góry dziękuję !!

Gość sierpień  2013
Bez zbędnych słów, scenariuszy i wielogodzinnych ustaleń poprowadzili nasze wesele lepiej niż sami moglibyśmy to wymyślić! Grali na naszym weselu w sierpniu tego roku. Zaskoczyli naszych gości już od pierwszego sto lat [Tomek daje czadu!!!], muzyka grana w 100 % na żywo, świetnie wykonane utwory [dwa naprawdę DOBRE! wokale], do 5 rano parkiet pełen blisko 150. gości… Route 66 to zdecydowanie jeden z najlepszych punktów naszego wesela :) Do dziś nasi goście o nich pytają :) Świetnie rozpoznają gusta muzyczne gości i wprost idealnie dopasowują repertuar, a niejeden konferansjer mógłby się wiele nauczyć od Tomka! Zupełnie niezauważalne przerwy, idealnie zgrane z wydawaniem posiłków przez kuchnię. Poza tym to niesamowicie otwarci ludzie, pomocni w wielu organizacyjnych sprawach. Zaniepokojonym i niepewnym wyboru chętnie odpowiem na: ozdobaaneta@gmail.com

Gość grzegorzszymon
Zespół Route 66 grał na naszym weselu. To co oni zrobili jest trudne do opisania słowami, ale postaram się. Więc byli niesamowici, wspaniali, najlepsi, niepowtarzalni. Całkowicie przedefiniowali jak może wyglądać zespół na weselu. To jest zupełnie nowa jakość, dla mnie jeszcze nie spotykana na żadnym weselu. Goście są zafascynowani, jeszcze do nas dzwonią i pytają jak ich znaleźliśmy. Podkreślam, że oczarowali zarówno młodszych gości jak i starszych. Ludzi którzy lubią techno, pop, rock ...nieważne. Wykreowali niepowtarzalny klimat i energię.To było niesamowite przeżycie słuchać i bawić się przy Ich muzyce i Ich energii. Zespół dał z siebie absolutnie wszystko. Rewelacyjny repertuar, grany z rockowym zacięciem, rockowym ale który nikomu nie przeszkadzał nawet ludziom którym bliżej jest ku innym gatunkom muzyki. Muzyka grana w 100% na żywo. Zespół gra nawet piosenki biesiadne, disco-polo, ale zawsze z niesamowitą klasą. Oczywiście muszę podkreślić, że absolutnym, zupełnie nieoszlifowanym diamentem w tym Zespole jest Tomek. Który swoją niewyczerpaną energią porwał wszystkich do tańca i szalonej zabawy do samego rana. Energia to jedno. Ale przede wszystkich chodzi o fenomenalny głos Tomka. Moim zdaniem na poziom światowy, niesamowita skala, chrypa, moc! Nie można zapomnieć o Magdzie bo Jej wokal jest równie dobry. Po prostu uzupełniają się z Tomkiem idealnie. Polecam wszystkim. Oczywiście jeśli ktoś zaprasza dużą część gości starszych moim zdaniem warto poprosić Magdę o granie spokojniejszych kawałków oraz o "poskromienie" trochę Tomka. W naszym przypadku daliśmy im zupełnie wolną rękę i jesteśmy ZACHWYCENI. Dzięki Route 66 nasze wesele było niezapomniane i zupełnie niezwykłe. Dziękujemy Wam. Jeśli ktoś miałby jakieś pytanie to zostawiam adres mailowy grzegorzszymon0@gmail.com Chętnie odpowiem na pytania i mogę udzielić dodatkowych informacji gdzie było nasze wesele itd.

Gość gość
Ten zespół to porażka!!! Zespół w plener, a nie na wesele!!! Gość zachowuje się jakby to dla niego przyśli goście. Nie słucha co się do niego mówi, albo jest głuchy? Zresztą wokal jego jest dość kiepski!!! NIE POLECAM

Gość gość
Route 66 z Krakowa to świetny zespół, grają utwory z nutką rocka, wokalista oddaje całego siebie w tym co robi. To jest zespół do zabawy i tańca. Nie sprawdzi się na weselach w remizach bo tam ludzie oczekują najczęściej melodyjnego disco polo a to zespół z "pazurem" - dlatego są takie rozbieżne opinie.

Gość świętokrzyskie
grali w zeszłym roku na naszym Weselu powiem krótko REWELACJA!! poprowadzili bezbłędnie nasze wesele,krótkie przerwy non stop grali ekstra!!Goście byli mega zachywcenii i dziękujemy im za świetne Weselicho :)

Gość fotograf z krakowa
Cóż mam powiedzieć... Wokalnie i muzycznie są całkiem dobrzy. Pracuję w branży ślubnej jako fotograf, więc mam trochę inny pogląd na sytuację. W każdym razie... Muzycznie są na prawdę super. Konferansjerka przeciętna, ale nie zepsuje wesela, ale inne kwestie... Zespół się nie słucha - czy za głośno czy za cicho. Przy stole są wulgarni. Nie chcą grać piosenek, które zamawiają goście, po mimo że ci dają im za to dodatkowe pieniądze. Wyrażają się negatywnie o parze, zabawie i jedzeniu. Trochę było mi przykro z nimi siedzieć i tego słuchać. Głównie wokalista. Ja sama nikomu nie polece zespołu, ale jeżeli ktoś jest na nich zdecydowany to myślę, że nie będzie szczególnie żałować.