Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA strasznie

straszne imiona dla dzieci.. glupota rodzicow

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA strasznie

wlasnie znalazlam taka strone z imionami dla dzieci i niektore mnie przerazaja. powiedzcie jak mozna dac corce na imie Calineczka Mercedes Niunia Guantanamera a synowi Dąb Barabasz Nikita Belzebub Lili przykladow jest wiecej. przeciez to krzywdzi te dzieci. czy ci rodzice maja mozg???????? czy sie tym ludziom we lbach poprzewracalo

Gość kasianetttka
widzialam to :) na liscie imion chyba z warszawy takie pojedynczo dawane imiona :) tam sa masakryczne niektore a najlepsze jest niunia :D

Gość Mercedes to normalne imie
jak poczytasz troche historii i skad wziela sie nazwa tej marki samochodow to sie dowiesz, wiec nie podniecaj sie tak, tylko poczytaj. Wiedza nikomu jeszcze krzywdy nie zrobila.

Gość ZDZIWIONA strasznie
o wlasnie to z warszawy no przeciez jak to przeczytalam to sie za glowe zlapalam. staraszne

Gość yyy fu
skoro teraz takie daja to strach pomyslec co za pare lat.. imiona typu: Dąb, Lew to przesada...

Gość mnie sie podoba mercedes
ale w pl krzywdzace by bylo......bardzo waskie horyzonty :( tak jak u autorki

Gość ZDZIWIONA strasznie
nie podniecam sie ale nie wyobrazam sobie zeby moja CORKA miala na imie Mercedes a tym bardziej Guantanamera!!! a Lili jest ladne tylko dla dziewczynki a nie dla chlopca

A ja znam dziewczynę, która nazywa się Maja Pszczółka. Poza tym znam też Marcina Marciniaka i Agatę Agatę. Synowie sąsiadów mają na imie Rusty i Bazyl, a córka sąsiadki Dżesika. Nie mówiąć już o nadawaniu zagranicznych imion dzieciom o typowo polskich nazwiskach.

Gość kasianetttka
Dżesika Kowalska Brajan Nowak :)

Gość nie przeadzajcie
z tym mercedes, to nie jest polskie imię i nic dziwnego ze w Polsce dziwnie brzmi, a jeszcze z typowo polskim nazwiskiem, to jest najwieksza glupota polaków, nie myslą czy pasuje do nazwiska i stad mamy takie cuda jak Dżessika Skrzypczak bleee

Gość kasianetttka
ja rozumiem Lili czy Mercedes moga byc ale Niunia ? to jak dla dzwiki

Gość ZDZIWIONA strasznie
ja nie mowie zeby 80% dzieci mialo na imie Ania czy Kasia ale jest tyle pieknych polskich imion a watpie zeby dziecko za 20lat podziekowalo za imie Barabasz czy Calineczka

Gość nie przeadzajcie
no Ania i Kasia nie, typowo polskie tez nie bo nie wiedziec czemu przeraża Was Antonina lub Stanisław, a to są wlasnie piękne polskie imiona a te cuda rodem z brazylijskich seriali to jakis koszmar...

Gość ZDZIWIONA strasznie
mnie Antonina i Stanislaw wcale nie przeraza a przerazaja mnie takie imiona jak wyzej wymienilam. choc wiem ze rodzice chca dac dzieciom oryginalne imiona ale bez przesady. nie krzywdzmy dzieci bo watpie zeby pozniej byli nam wdzieczni. ja jestem w ciazy ale nie wiem czy syn czy corka ale synowi chce dac imie Adam a dla corki jeszcze nie mam:)

Stare polskie imiona nie sa złe, ale gdyby np na imprezie podszedl do mnie chlopak i przedstawil sie jako Stasiek, Waldek albo Franek to pewnie w głebi duszy chcialoby mi sie smiac. Zabilabym tez rodzicow gdybym musiala przedstawiac sie jako Stasia, Anielcia albo Hela. Moim zdaniem te imiona brzmia dostojnie w pełnej formie, ale trzeba pamietac, ze tak ich przeciez nikt nie bedzie uzywal.

Gość ZDZIWIONA strasznie
ja znam chlopaka o rok starszego ode mnie ktory ma na imie Henryk, niby dziwnie dla mlodego chlopaka ale lepiej brzmi niz Belzebub

Gość Alexxxxxxa
Wyobraźcie sobie, że przychodzi do was do pracy dyrektorka banku i przedstawia się: Niunia Kowalska. Myślałabym, ze robi sobie jaja :D Albo Calineczka :D