Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsds

jak przyspieszyc okres, albo opoznic! helpp pomozcie

Polecane posty

Gość dsdsds

za tydzien w srode(26) mam 3 dniowa wycieczke a wtedy wypada mi pierwszy dzien miesiaczki. Chcialabym

Gość dsdsds
sorry urwalo mi tekst, chialabym przyspieszyc albo opoznic miesiaczke, tylko nie wiem jak to zrobic, pojsc do gina po jakies tabletki czy moze domowymi sposobami?

Jesli nie bierzesz tabletek to bedzie raczej ciezko przesunac okres. Czytałam kiedyś, że ginekolog może opóźnić okres ale musiałabyś sama iść i spytać. Wszystko zależy od tego ile masz lat bo możesz być na to za młoda. Swoja drogą są przecież tampony więc okres nie jest już takim problemem. A jeśli chodzi o higiene to łazienke na pewno będziecie mieć ;)

Gość dsdsds
mam 18 lat, no tak ale mam dosyć bolesne miesiaczki, tabletki niewiele mi pomagaja i bede musiala się meczyć, a do tego zazywalam dwa dni temu ostatnia tabletke castagnusa wiec tym bardziej pewnie wypadnie mi okres w ten dzien. no nic ale dzieki za pomoc :*

Gość dsdsds
piszcie up up

Ja jak bylam mlodsza to probowalam przyspieszyc okres kapielami w bardzo cieplej wodzie i upsarinem c (rozgrzewajacy lek wiec rozrzedza krew). Moze nie bylo to zbyt madre z mojej strony ale mialam akurat ten sam problem co ty. Robilam tak dwa razy. Raz zadzialalo. Jesli chodzi o leki przeciwbolowe to tez mialam okropne miesiaczki (teraz juz biore tabletki wiec jest ok), a poza tym do tej pory mam migreny. Normalne tabletki mi nie pomagaja. Tylko ketonal. Niezbyt dobre to dla organizmu, ale nie zrozumie ten ktorego glowa nie bolala tak jak mnie. Po prostu masakra.

Gość dsdsds
dzieki za rady Lilam :* juz myslalam ze nikt nie odpisze. Spróbuje z tymi kąpielami, a jak nie to trudno, najwyzej tamponow uzyje. Mam nadzieje ze sie uda :)