Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandolinka24

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość pandolinka24

Witam serdecznie,pisze tutaj z prosba o pomoc,gdyz juz nie wiem co myslec,a wiec zaczynajac od poczatku,ostatni okres mialam 18 kwietnia do 22 kwietnia,po miesiaczce wspolzylam z mezem w nastepujace dni: 26kwiecien,30kwiecien,3maja,8maja,10maja,14maja,15maja.Okres powinnam dostac wlasnie dzis i nic,zrobilam test wyszedl negatywny,co myslec,bo stres mnie zabije.Jak sadzicie jestem w ciazy czy nie?

Gość ffffff
bardzo prawdopodne ze jestes.. zrob test za dwa dni , nie wczesniej.. moze masz zbyt niski jeszcze poziom hcg.. a on wzrasta co 48 godzin.. powodzenia. tak sie zdarza ze test wychodzi neg nawet do tyg po terminie @.. mi sie @ spózniala tydzien.. zrobilam test a ta druga kreska byla itak blada..wiec wiesz:)

Gość pandolinka24
Dodam jeszcze ze boli mnie podbrzusze,piersi i mam wzmozony apetyt,ale na nadchodzacy okres tez tak mam,dlatego wyglupiona jestem;(

Gość Jakmozesz
A Ty sobie zapisujesz, kiedy z mezem uprawiasz seks? :D

Gość a nudności już masz?
bo jak nie to nie jesteś w ciąży...

Gość pandolinka24
Nie mam nudnosci ,w sumie ja mam problemy z watroba i czasami z tego powodu wystepuja nudnosci...ale tak to trudno powiedziec,a co do zapiskow tak robie ;)wiem ze to dziwne ale lubie wiedziec kiedy co i jak...

Gość s_a_g_a@op.pl
fakt- nikt nie przeswietli Ci brzucha:) musisz czekac i tyle. bol jajnikow moze zwiastowac okres, jak i zagniezdzenie sie zarodka...sa rozne teorie. ja np. nie mam okresu od 3 tyg a tydzien temu robilam test z moczu- wynik ujemny. mimo wszystko testom z apteki nie powinno sie wierzyc. slyszalam o przypadkach, ze dopiero 4/5 test wykryl ciaze. wszystko zalezy od stezenia hormomu ciazowego. najlepszym wyjsciem jest test z krwi- beta hcg.

Gość KrawedzZycia
Uuuuuu, najebie sie kupa i zjebie was w dupy na suchooooooo ;d BEZ SMALCU!! ;d

Gość pandolinka24
baaa, nawet kazda zrobiona kupe zapisuje, jeszcze tak myslalam by ja mierzyc w cm., ale to juz chyba za duzo roboty, jak sadzicie? ;)

Gość pandolinka24
No macie racje chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac,a to czekanie jest najgorsze:(