Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaRita

Kiedy zaczynają boleć jajniki w ciąży??

Polecane posty

Gość MonikaRita

2 dni temu kochałam się z moim chłopakiem. Był to ostatni dzien okresu, nie mieliśmy gumki ale nie skończył we mnie, boję się że jestem w ciązy bo bolą mnie jajniki:( Czy po 2 dniach już są jakieś objawy? Bolą juz janiki?? Proszę o odpowiedz bo zaraz zwarjuję:( Od kiedy zaczynają boleć jajniki i jakieś objawy?? Tak wogole to czy mogłam zajść w ciąze w ostatni dzien okresu?? Mam cykle co 34 dni !! Odpiszcie błagam ;)

Chyba pora odwiedzic ginekologa i zabrac sie za lekture... polecam Sztuke kochania p. Wislockiej..... Masakra!!!

Gość kkkiiitttkkkaaa
skoro masz cykle 34 dniowe owulacje masz ok 20 dnia cyklu. Dni płodne od 15 dnia cyklu do 22 dnia cyklu. Nie masz szans żebyś zaszła zaraz po krwawieniu, no chyba że trwało 15 dni!!!! A do tego facet nie skończył w środku. Cudów nie ma

jak można zajść w ciążę w ostatni dzien okresu?????? jezu ludzie!!! poczytajcie troche!!

Gość MonikaRita
boje sie ze zaszlam bo nie skoczyl we mnie ale wiecie jak to jest ze stosunkami przerywanymi;/ juz tak nie bede robila... a dlatego tak sie boje bo te jajniki mnie bola a NIGDY nie bolaly:(

pomeczysz sie pare dni jeszcze, zrobisz sobie tescik i nastepnym razem pomyslisz!

Gość MonikaRita
no naczytalam sie juz ze jajniki bola jak sie zagniezdza plemnik do jajeczka, jeju wiem ze to jest smieszne ale prosze zrozumcie;(

no zagniezdza.... zagniezdza.... tylko ze nie w jajniku, wiec nie ma to zwiaku zadnego!

dziewczyno, w 2 dni to t eplemniki jeszcze gdzieś tam sobie moga dalej wędrować, nie ma szans, żebyś juz odczuwala ich ból, poza tym przewaznie to boli jeden i to tka po 2 tyg ale nie koniecznie!!! Poza tym czy Ty nie rozumiesz, żecykl kobiety wygląda tak, że najpierw ma dni niepłodne, potem płodne, potem znów niepłodne i okres??? Jak moglabyś zajść w osttani dzien okresu, zlituj się. To że masz cykle 34 dniowe nic nie zmienia.

Gość beksalalala
Ile masz lat autorko?

Co wy macie z tymi bolami jajnikow?? Gdzie wyscie sie tego naczytaly???

Sekata sory, ale brednie takie wypisujesz ze slabo sie robi..... przestancie lasce robic wode z mozgu...

Gość MonikaRita
Te wasze odpowiedzi mi humor poprawily, niewiem moze ja jestem tak bardzo glupia albo mam takie schizy bo tak sie boje ciazy masakrycznie, dziekuje ze mi odpisujecie ale ja naparwde sie martwie....

Gość beksalalala
Skoro boisz się ciąży masz dwa wyjścia: brak seksu lub tabletki anty. Ciągle o tym myśląc daleko nie zajdziesz.

Gość thaisse80
Mnie jajniki zaczely bolec po okolo miesiacu od zaplodnienia. bolaly bardzo mocno jak na okres przez pare dni. potem ustaly a ja pozniej zrobilam test i wyszly dwie piekne krechy:))

prawda jest taka, ze z seksu nie zrezygnuje, odetchnie z ulga bo ciazy nie ma i za miesiac..... powtorka z rozrywki!!! a tak na powaznie to beksalala dobrze ci radzi. tabletki i masz problem z glowy :)

Gość MonikaRita
Nie nie bedzie powtorki hehe teraz bede uwazala naparwde!! Dziękuje za odpowiedzi uspokoilam sie troszke bo mi wytumaczylyscie mądrze hehe ja sama sobie tak nie wytlumaczylabym:) ale i tak sie martwie. Kupie test ten co po 6 dniach wykrywa i sie przekonam:) wybiore sie do ginekologa na 100%;)

Gość s_a_g_a@op.pl
jedna madrzejsza od drugiej...do autorki: po 2 dniach nie czuje sie zadnych objawow rzekomego zaplodnienia. po drugie MOZNA zajsc w przeddzien okresu, czy nawet w teoretyczne dni nieplodne. czasami orgazm powoduje uwolnienie sie pecherzyki itd itd. a podstawowa sprawa- organizm plata figle!!!dziewczyny zastanowice sie...!przeciez nawet antykoncepcja kalendarzykowa jest nieskuteczna!

Gość Do sękata
jakas ty mądra a nie wiesz ze jak kobieta ma krótkie cykle to moze zajsc juz w ostatni dzien okresu!! a po nie ma dni nieplodnych!! owulacje tez ma wczesniej niz po 14 dniach... Autorko jesli masz takie dluugie cykle to pewnie masz jakies 3 dni po okresie dni nieplodne

Dobra..... dobranoc dziewczynki ... wy juz tez idzcie spac, bo zmecznie widac po postach :) dobranocka:)

Do do sekata.... tobie sie tez przyda lektura.... moze sie dowiesz co wywoluje okres!