Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina...1

Pisaliście kiedyś do kogoś listy miłosne?

Polecane posty

Gość Paulina...1

Ja chce napisać do chłopaka który podoba mi sie tylko niewiem jak...

Gość WscieklaNaOkres
Tak, pisze regularnie do swojego chlopaka! :) Pisz co ci z serca plynie, po prostu.

moje to nie listy były...bo jak sie rozpisałam,to arkusze na bezsenność się utworzyły hihi powodzonka🌻zmykam lulu

.ja pisałam z kimś kogo na oczy nie widziałąm ! Trzymam je do tej pory! Śmiesznie było. Wtedy mi się wydawało, że zakochałam się w jego głosie:D Pisz co Ci ślina na język przyniesie. Pierwsze co Ci przyjdzie do głowy jest z głębi serca:)

Gość Paulina...1
Ale zastanawiam sie czy to nie jest takie dziecinne on ma 29 lat ja 24.zależy mi na nim i to bardzo...co on może pomyśleć gdy dostanie taki list jak myślicie?

Gość Sage
Zależy, co napiszesz. Niby prosto z serca trzeba, ale... lepiej to później trochę ocenzuruj. Staraj się nie wyjść na stukniętą. Zachować nieco dystansu do siebie samej. To trudne przy tak wrażliwym temacie, ale można. Osobiście, pisałam kiedyś sporo listów miłosnych, ale tylko do mojego faceta, gdy byliśmy daleko od siebie. Raz napisałam do kogoś kto nie wiedział, co do niego czuję, ale... nie odważyłam się wysłać.

Gość fajansiarz
Ja bym się wzruszył i bardzo ucieszył, że jestem dla kogoś aż tak ważny, że pisze do mnie taki intymny list :-)